فاکتورهای مهم در خرید یادام درختی
تازگی:
بادام نو بوی مطبوع و مزه شیرینی دارااست. چنانچه بوی ترشیدگی یا این که مزه تلخ شم کردید، علامت دهنده کهنگی و چگونگی زیر بادام میباشد.
ظواهر:
بادام می بایست سوای شکاف و حفره باشد. مغز بادام می بایست تماماً سپید و یکپارچه باشد و از زردی یا این که تیرگی بدور باشد.
رایحه و مزه:
بادام جدید بوی طبیعی و مطبوعی داراست و مزه آن شیرین میباشد. درحالتی که بوی ترشیدگی یا این که مزه تلخ شم کردید، آرم دهنده کهنگی و چگونگی ذیل بادام میباشد.
نوع بادام:
اشکال مختلفی از بادام درختی وجود داراست که هر مورد خصوصیتهای خاص خویش را داراهستند. به عنوان مثال، بادام محب و بادام منقا از گونه های بادام با پوست نازک میباشند و تفاوتهایی در اندازه، مزه و معیار روغن دارا هستند.
چگونگی مغز بادام:
مغز بادام بایستی درشت و یکپارچه باشد و عاری از هرگونه لکه، شکاف و یا این که آفت زدگی باشد.
محل خرید:
از دکانهای دارای اعتبار و با سابقه خرید فرمائید تا از چگونگی و تازگی بادام اعتقادوباور نتیجه ها فرمائید.
موقعیت محافظت:
بادام بایستی در محیطی کم آب، خنک و به دور از نوروفروغ بی واسطه خورشید محافظت خواهد شد.
بستهبندی:
در حالتی که بادام به طور بستهبندی خریداری می کنید، به تاریخ ساخت و انقضا، نشانه استاندارد و تاییدیه بهداشتی دقت فرمایید.
ارزش:
بها بادام پایین تأثیر عامل ها مختلفی مانند نوع بادام، چگونگی، تازگی، و محل خرید میباشد.
نکات تکمیلی:
برای یقین از تازگی بادام، پیش از خرید، یک سری عدد از آن را آزمایش نمائید.
در فصل برداشت بادام، خرید از منابع محلی پیشنهاد میگردد، چون فرآورده جدید و با ارزش مطلوبتری در دسترس میباشد.
در حالتیکه بادام را به طور عمده خریداری می کنید، از سالم و چگونگی مال در وسعت بالا اعتقاد نتیجه ها نمائید.
خوب میباشد بادام با پوست تهیه و تنظیم فرمائید و خودتان در خانه مغز آن را بیرون نمایید تا از تازگی آن مطمئن گردید.
از خرید بادامهایی که در بستهبندی کوچک گردیده و یا این که لکهدار می باشند، پرهیز کنید.