دلیل تلخ بودن مغز بادام چیست؟
آجیلهای برزیلی از نگاه محتوای سلنیوم دارای اسم و رسم میباشند ولی آجیلهای اهل ایران مغز بادام تازه چندان مینرال بالایی ندارند و بیشتر دانههای روغنی محسوب می شوند.
از آن جا که بادام درختی روغن خیر و خوبی دارااست و ترازو چربی اشباع آن بالا وجود ندارد و آنتیاکسیدان و کمی ویتامین D دارااست، مصرف آن برای بیماران قلبی ولی درحد متعادل بهتر میباشد. ضمنا، بادام، HDL یا این که کلسترول عالی خون را بالا می برد و ترکیباتی دارااست که باعث طراوت و شادابی پوست میگردد ولی مصرف بادام برای عده ای که آلرژی داراهستند مطلوب وجود ندارد. این دانه روغنی تختگاز آلرژی تولید مینماید پس در حالتی که حساسیت دارید نباید آن را مصرف فرمایید. در سوا این حوزه مشاجره محدودیت چربی پیش می آید. چون یک روغن عالی هم محدودیت مصرف داراست و مصرف بیش تر از حد آن می تواند مضر باشد و منجر اضافه وزن و چاقی خواهد شد.
شاید شنیده باشید که می گویند بادام هنگفت میباشد و سردل می ماند. این به آن خیال میباشد که بادام دانه روغنی میباشد و زمانی چربی می خوریم، هضم آن نسبت به کربوهیدرات دیرتر شکل می گیرد و مجال زمانبرتری در معده می ماند. اساسا غذاهای پرچرب در مقایسه با کربوهیدراتها ماندگاری بیشتری در معده دارا هستند. به علاوه، مصرف بادام یار و همدم غذاهای دیگر باعث می گردد معده دیرتر تخلیه گردد و آحاد محتوای غذای خوردهگردیده یار بادام دیرتر تخلیه گردد و در سود شم سنگینی و سردل ماندن تولید نماید. اما این قضیه وقتی پیش می آید که فارغ از اعتنا مقدار متعددی بادام بخوریم.
نکته دیگری که می بایست قطعا مدنظر داشته باشیم روش گزینش و حفظ بادام میباشد. درحالتی که بادام در وضعیت نامناسبی محافظت خواهد شد به گذر زمان تلخ می گردد. تلخی بادام به جهت اکسیدشدن اسیدهای چرب مو جود در آن میباشد. نباید فراموش کرد که اسیدهای چرب طی اکسید شدن ممکن میباشد به مولکولهای سرطانزا تبدیل شوند. هنگامی سفارش میکنیم اشکال مغز بخورید، بدین نکته هم اشاره داریم که مغزها قطعا جدید باشند و عطر داده نباشند. برای اینکه مغزها اکسید نشوند معمولا آنانرا کم آب مینمایند. بخش اعظمی از اشخاص بعداز خرید مغزها آنهارا در سردخانه نگه میداراهستند. نگهداشتن بادام در سردخانه به ویژه آنهایی که تهویه ندارند سبب ساز میگردد رطوبت وارد بادام گردد. ورود رطوبت به درون این مغز می تواند سبب ساز فساد آن خواهد شد. پس در سکو نخستین بایستی بادام را جدید و به اندازه مصرف کرد البته درصورتی که میخواهید آن را برای مدتی مراقبت فرمایید ترجیحا بایستی آن را با پوست در فضا کم آب بگذارید.