x تبلیغات
مغز بادام تازه

روش مغز کردن بادام تازه چگونه است؟

  برای مغز کردن بادام جدید، میتوانید از دو شیوه مهم به کارگیری نمائید: مغز بادام تازه  خیساندن در آب جوش یا این که خیساندن در آب سرد. در طرز خیساندن در آب جوش، بادام‌ها را به بازه کوتاهی در آب جوش می‌جوشانید و آن گاه پوست آنها را قطع می‌کنید. در شیوه خیساندن در آب سرد، بادام‌ها را به بازه زمان بر‌تری در آب سرد تر می کنید تا پوستشان قابل انعطاف گردیده و به راحتی غیر وابسته خواهد شد.

شیوه خیساندن در آب جوش:
یک قابلمه آب را به جوش آورید.
بادام‌ها را به زمان ۱ دقیقه در آب جوش قرار دهید.
بادام‌ها را آبکش فرمائید و فورا در آب سرد قرار دهید تا از پختن بیشتر خودداری گردد.
پوست بادام‌ها را با فشار انگشتان جداگانه فرمائید.
طرز خیساندن در آب سرد:
بادام‌ها را به مقطع ۸ تا ۱۲ ساعت در آب سرد تر فرمایید.
بادام‌ها را آبکش نمائید.
پوست بادام‌ها را با فشار انگشتان غیروابسته فرمایید.
نکات:
در‌حالتی که فرصت کافی دارید، طرز خیساندن در آب سرد برای جداگانه کردن پوست بادام‌های جدید مطلوب‌خیس میباشد.
در‌حالتی که شتاب دارید، می توانید از طریق خیساندن در آب جوش به کار گیری نمایید، البته مراقب باشید که بادام‌ها را بیش تر از حد نپزید.
بعداز مستقل کردن پوست، می توانید بادام‌ها را کم آب فرمایید و در ظروف دربسته مراقبت نمائید.
 

از کجا بفهمیم مغز بادام تازه خریده ایم؟

  بادام یک کدام از مغذی‌ترین و پرمصرف‌ترین آجیل‌هاست که خاصیت متعددی برای سالمی تن دارااست. مغز بادام تازه  به عنوان مثال فواید بادام می‌اقتدار به بهبود تندرست قلب، تقویت تلاش مغز و ارتقا انرژی اشاره نمود. البته برای منفعت‌مند شدن از کلیه این خاصیت، می بایست بادام عالی و جدید خریداری کنیم. خرید بادام کیفیت عالی مستلزم اعتنا و تدبیر از نکات خاصی میباشد که درین نوشته‌ی‌علمی به نظارت آن ها میپردازیم.


تشخیص بادام عالی و جدید
برای تشخیص بادام عالی و جدید از بادام کهنه، بایستی به یک سری دلیل کلیدی اعتنا نمایید. بادام نو قالب‌ای قهوه‌ای پر‌نور و سوای رخنه‌ دارااست، مغزش سپید و کرمی میباشد، و طعمی شیرین و خوشایند داراست. در مقابل، بادام کهنه دارنده قالب‌ای تیره‌خیس، مغزی کم آب‌خیس و طعمی تلخ یا این که بی‌طعم میباشد. همینطور، بادام نو بوی مطبوعی داراست، در حالی که بادام کهنه ممکن میباشد بوی ترشیدگی بدهد. وزن بادام جدید به جهت رطوبت بیشتر، هنگفت ‌خیس میباشد و بافت آن نیز تردتر از بادام کهنه میباشد.

تحقیق ظواهر بادام
ظواهر بادام یکی معمولی‌ترین و سریع‌ترین طرز‌ها برای تشخیص تازگی و اصالت آن میباشد. بادام جدید بایستی رنگ قهوه‌ای پر‌نور و یکدستی داشته باشد. بادام‌های کهنه معمولاً قالب‌ای تیره‌خیس و یه خرده کم آب دارا‌هستند. همینطور، پوست بادام نباید شکاف خورده یا این که شکسته باشد. در حالتی‌که بادام درختی دارنده قالب شکاف خورده باشد، آرم‌دهنده کهنگی یا این که چگونگی ذیل آن میباشد.(*)

رنگ پوست بادام
رنگ پوست بادام نو قهوه‌ای پر‌نور و طبیعی میباشد. در شرایطی‌که پوست بادام خیلی تیره باشد، ممکن میباشد نشانه‌دهنده‌ی کهنگی یا این که مراقبت غلط آن باشد. همینطور بادام‌های نو و با کیفیت معمولاً سوای لکه و یک دست می باشند.
طعم مغز بادام نو شیرین و یه خرده تلخ میباشد و بافتی ترد و لطیف دارااست. بعضا از مغازه های خشکبار می‌گویند طعمی طبیعی و خوشایند داراست که به تلخی پاره ای مجاورت میباشد
توضیحات بیشتر:
مزه:
مزه بادام نو شیرین میباشد و پاره ای تلخی طبیعی داراست که با کهنه شدن، این تلخی بیشتر گردیده و مزه نامطبوعی پیدا می‌نماید. دکان آقای گردو می‌گوید
بافت:
مغز بادام جدید بایستی ترد و لطیف باشد.
عطر:
بادام نو بوی طبیعی و مطبوعی دارااست، در حالی که بادام کهنه بوی ترشیدگی می دهد.
رنگ:
رنگ مغز بادام جدید معمولاً سپید مایل به کرم میباشد.
طرز تشخیص:
برای اعتقاد و باور از تازگی، میتوانید تعدادی عدد مغز بادام را آزمایش فرمائید و به مزه و بوی آن توجه نمائید
 

دلیل استفاده از مغز بادام در شله زرد

 به کار گیری از مغز بادام در شله زردرنگ به جهت ارتقاء بها غذایی و ساخت‌و‌ساز مزه و بو خوب در‌این دسر میباشد. بادام منبع خیر و خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و چربی‌های سلامت مغز بادام تازه  میباشد که به سالم تن امداد می‌نماید و همینطور بو و مزه خاصی به شله زردرنگ می بخشد.

دلایل استعمال از مغز بادام در شله زرد رنگ:
ارتقاء بها غذایی:
بادام دربردارنده ویتامین E، منیزیم، کلسیم و چربی‌های سلامت میباشد که به سالم قلب، استخوان‌ها و پوست یاری می‌نماید.
بهبود مزه و رایحه:
بادام به شله زرد رنگ مزه و بو مطبوعی میبخشد و آن را خوشمزه‌خیس می‌نماید.
تولید بافت عالی:
علاوه بر بادام قادر است بافت شله زرد رنگ را پاره ای تردتر و لذیذتر نماید.
تزئین شله زردرنگ:
علاوه بر بادام تحت عنوان یک تزیین قشنگ و جالب برای شله رنگ زرد استعمال می‌گردد و به زیبایی ظاهری آن میافزاید.
ساخت‌و‌ساز احساس سیری:
فیبر جان دار در بادام قادر است به ساخت‌و‌ساز احساس سیری یاری دهد، به خصوص درصورتی که شله رنگ زرد تحت عنوان یک وعده غذایی استفاده شود.
خاصیت و مزایای بادام - آجیل باشی
براین اساس، مغز بادام یک جزء ضروری و پر ارزش در شله زردرنگ میباشد که هم از لحاظ تغذیه‌ای و هم از لحاظ حسی، به بهبود این دسر امداد می‌نماید
به کار گیری از مغز بادام در تنظیم دسر به جهت مزه مطبوع و بافت خاص آن، همینطور خاصیت غذایی و دکوری‌اش رایج میباشد. بادام میتواند به دسرهایی مانند کرم‌ها، ماوس‌ها، شیرینی‌ها، کیک‌ها و شله‌زردرنگ مزه و بافتی منحصر ببخشد و خلال این، تحت عنوان یک منبع بی نیاز از مواد پرخاصیت نیز کار نماید.
دلایل استعمال از مغز بادام در دسرها:
مزه و بو:
بادام مزه ملایم و آجیلی دارااست که به خیر با مزه‌های شیرین ادغام می شود و به دسرهایی مانند کرم‌ها و ماوس‌ها رایحه و مزه خاصی میبخشد.
بافت:
بافت ترد و کم آب بادام کوچک گردیده یا این که علاوه بر بادام قادر است بافت قابل انعطاف دسرها را بهبود بخشد و تجربیات‌ای لذت‌نصیب از تناول کردن ساخت‌و‌ساز نماید.
تزئین:
علاوه بر بادام یا این که پودر بادام برای تزئین اشکال دسرها مانند شله‌رنگ زرد، کیک‌ها و شیرینی‌ها استعمال میشود و به آنان ظاهری دیدنی و اشتهابرانگیز میبخشد.
قیمت غذایی:
بادام منبع خیر و خوبی از پروتئین، فیبر، ویتامین E، منیزیم و چربی‌های سلامت میباشد که می تواند قیمت غذایی دسرهای تهیه و تنظیم گردیده با آن را ارتقا دهد.
تنوع:
مغز بادام در گونه های گوناگون و با فرآوری‌های متعدد در دسترس میباشد و می‌اقتدار از آن در دسرهای گوناگون با مزه‌ها و بافت‌های متعدد بهره برد
 

میزان مصرف مغز بادام تازه در روز

  به صورت کلی، مصرف روزمره ۲۰ تا ۳۰ گرم مغز بادام نو (حدود ۱۵ تا ۲۰ عدد) برای اکثر اشخاص سفارش می شود. این مقدار می تواند نیازهای تن به مواد پرخاصیت مو جود در بادام را تأمین نماید و مغز بادام تازه  در عین اکنون به نگهداری حس سیری و تأمین انرژی برای کار‌های روزمره یاری دهد.

توضیحات بیشتر:
فواید مصرف متعادل:
مصرف متعادل بادام قادر است به بهبود سالم قلب، کاهش کلسترول بد، در دست گرفتن دیابت، تقویت سیستم ایمنی، و افزایش عملکرد دستگاه گوارش یاری دهد.
نکات اصلی:
مصرف بادام به طور ناشتا قادر است در ارتقا جذب مواد مفید و ساخت و ساز شم سیری مؤثر باشد.
برای بدنسازان، مصرف بادام پیشین و پس از تمرین می تواند در تأمین انرژی و نوسازی عضله ها اثرگذار باشد.
در شکل مصرف زیاد بادام، به خصوص در‌حالتی که یار با آب کافی نباشد، ممکن میباشد عوارضی مانند یبوست و ایرادات گوارشی تولید گردد.
واحد سنجش مصرف برای اشخاص متعدد:
خردسال ها: واحد سنجش مصرف برای خردسال ها مختلف میباشد و به سن آن‌ها بستگی دارااست.
اشخاص در حالا کاهش وزن: مصرف روزمره 20 تا 30 عدد بادام در وعده‌های غذایی متعدد سفارش می شود.
اشخاص در هم اکنون ارتقا وزن: مصرف بادام درتوان تعادل و همپا با رژیم غذایی مطلوب مشکلی ساخت‌و‌ساز نمی‌نماید.
در مشهد، با دقت به آب و هوای گرم و کم آب، پیشنهاد می‌گردد:
مصرف بادام به طور متعادل و با آب کافی باشد.
در شکل تصمیم به مصرف بیشتر، به طبعً با دکتر یا این که کارشناس تغذیه مشورت کردن نمائید.
از بادام نو و کیفیت بالا به کار گیری فرمائید.
در مجموع، مصرف روزمره ۲۰ تا ۳۰ گرم مغز بادام جدید (حدود ۱۵ تا ۲۰ عدد) برای اکثر اشخاص پیشنهاد می شود. این مقدار می تواند نیازهای تن به مواد مفید جان دار در بادام را تأمین نماید و در عین درحال حاضر به نگهداری شم سیری و تأمین انرژی برای کار‌های روزمره یاری دهد.
توضیحات بیشتر:
فواید مصرف متعادل:
مصرف متعادل بادام قادر است به بهبود تندرست قلب، کاهش کلسترول بد، در دست گرفتن دیابت، تقویت سیستم ایمنی، و پیشرفت در عملکرد دستگاه گوارش یاری دهد.
نکات اصلی:
مصرف بادام به طور ناشتا قادر است در ارتقاء جذب مواد مفید و تولید حس سیری مؤثر باشد.
برای بدنسازان، مصرف بادام قبلی و پس از تمرین میتواند در تأمین انرژی و نوسازی عضله ها اثر گذار باشد.
در شکل مصرف زیاد بادام، به خصوص در شرایطی که همدم با آب کافی نباشد، ممکن میباشد عوارضی مانند یبوست و ایرادات گوارشی تولید خواهد شد.
ترازو مصرف برای اشخاص متعدد:
خردسالان: واحد سنجش مصرف برای خردسال ها متعدد میباشد و به سن آن‌ها بستگی دارااست.
اشخاص در اکنون کاهش وزن: مصرف روزمره 20 تا 30 عدد بادام در وعده‌های غذایی متفاوت پیشنهاد میگردد.
اشخاص در هم اکنون ارتقا وزن: مصرف بادام در‌حد تعادل و همپا با رژیم غذایی مطلوب مشکلی ساخت‌و‌ساز نمی‌نماید.
در مشهد، با اعتنا به آب و هوای گرم و کم آب، سفارش می‌گردد:
مصرف بادام به طور متعادل و با آب کافی باشد.
در شکل تصمیم به مصرف بیشتر، مطلقاً با دکتر معالج یا این که دارای تخصص تغذیه مشورت کردن نمائید.
از بادام جدید و کیفیت عالی استعمال فرمائید.
 

فاکتورهای مهم در خرید یادام درختی

 

در خرید بادام درختی، فاکتورهای مهمی وجود دارا هستند که می بایست مغز بادام تازه  به آنان اعتنا فرمائید تا از چگونگی و تازگی کالا یقین نتایج فرمائید. مهم‌ترین این فاکتورها مشمول تازگی، ظواهر، رایحه و مزه، و همینطور نوع و چگونگی بادام می‌باشند. همینطور، محل خرید و وضعیت حفظ بادام نیز در چگونگی آخری آن تأثیرگذار میباشد.
کارداران اساسی در خرید بادام درختی:
تازگی:
بادام نو بوی مطبوع و مزه شیرینی دارااست. چنانچه بوی ترشیدگی یا این که مزه تلخ شم کردید، علامت دهنده کهنگی و چگونگی زیر بادام میباشد.
ظواهر:
بادام می بایست سوای شکاف و حفره باشد. مغز بادام می بایست تماماً سپید و یکپارچه باشد و از زردی یا این که تیرگی بدور باشد.
رایحه و مزه:
بادام جدید بوی طبیعی و مطبوعی داراست و مزه آن شیرین میباشد. در‌حالتی که بوی ترشیدگی یا این که مزه تلخ شم کردید، آرم دهنده کهنگی و چگونگی ذیل بادام میباشد.
نوع بادام:
اشکال مختلفی از بادام درختی وجود داراست که هر مورد خصوصیت‌های خاص خویش را دارا‌هستند. به عنوان مثال، بادام محب و بادام منقا از گونه های بادام با پوست نازک می‌باشند و تفاوت‌هایی در اندازه، مزه و معیار روغن دارا هستند.
چگونگی مغز بادام:
مغز بادام بایستی درشت و یکپارچه باشد و عاری از هرگونه لکه، شکاف و یا این که آفت زدگی باشد.
محل خرید:
از دکان‌های دارای اعتبار و با سابقه خرید فرمائید تا از چگونگی و تازگی بادام اعتقادوباور نتیجه ها فرمائید.
موقعیت محافظت:
بادام بایستی در محیطی کم آب، خنک و به دور از نوروفروغ بی واسطه خورشید محافظت خواهد شد.
بسته‌بندی:
در حالتی که بادام به طور بسته‌بندی خریداری می کنید، به تاریخ ساخت و انقضا، نشانه استاندارد و تاییدیه بهداشتی دقت فرمایید.
ارزش:
بها بادام پایین تأثیر عامل ها مختلفی مانند نوع بادام، چگونگی، تازگی، و محل خرید میباشد.
نکات تکمیلی:
برای یقین از تازگی بادام، پیش از خرید، یک سری عدد از آن را آزمایش نمائید.
در فصل برداشت بادام، خرید از منابع محلی پیشنهاد میگردد، چون فرآورده جدید و با ارزش مطلوب‌تری در دسترس میباشد.
در حالتی‌که بادام را به طور عمده خریداری می کنید، از سالم و چگونگی مال در وسعت بالا اعتقاد نتیجه ها نمائید.
خوب میباشد بادام با پوست تهیه و تنظیم فرمائید و خودتان در خانه مغز آن را بیرون نمایید تا از تازگی آن مطمئن گردید.
از خرید بادام‌هایی که در بسته‌بندی کوچک گردیده و یا این که لکه‌دار می باشند، پرهیز کنید.
 

بهترین روش رفع تلخی مغز بادام تازه

  شایسته ترین شیوه برای رفع تلخی مغز بادام، خیساندن آن در آب به مقطع چندین روز و بده بستان آب به طور مغز بادام تازه  روزمره میباشد. این فعالیت به کاهش واحد سنجش ماده سمی سیانید و در فیض از دربین رفتن مزه تلخ بادام یاری می‌نماید.

طریق‌های دیگر برای رفع تلخی مغز بادام:
جوشاندن:
جوشاندن بادام به بازه کوتاه در آب نیز میتواند در کاهش تلخی آن موءثر باشد.
بخارپز کردن:
بخارپز کردن بادام، روشی ملایم‌خیس از جوشاندن میباشد و به غیرفعال شدن آنزیم امولسین و کاهش تلخی امداد می‌نماید.
عطر دادن:
عطر دادن بادام در فر یا این که ماهیتابه، ضمن از دربین بردن تلخی، مزه و بافت بهتری به آن میبخشد.
به کار گیری از آب نمک:
قرار دادن بادام در آب نمک (به نسبت یک قاشق دمنوش‌خوری نمک در یک لیتر آب) نیز می تواند به شیرین شدن آن یاری دهد.
نکات اساسی:
اعتقاد از سلامت بودن بادام:
پیش از هر کاری، از سلامت بودن بادام‌ها باور نتایج نمایید و از مصرف بادام‌های کپک زده یا این که دارنده بوی نامطبوع پرهیز کنید.
آزمایش تلخی:
بعداز هر مرحله از فرآوری، مقدار پاره ای از بادام‌ها را آزمایش نمایید تا از از در میان رفتن بی نقص تلخی اعتقاد و باور نتایج نمایید.
احتیاط برای تیم‌های خاص:
مصرف بادام تلخ (حتی بعداز فرآوری) برای زنان حامله، شیرده، خردسال ها و اشخاص دارنده بیماری‌های خاص پیشنهاد نمی شود.
آزمایشگاه:
برای اعتقادوباور از ایمنی بادام‌های فرآوری گردیده، میتوانید آنان را به آزمایشگاه ارسال فرمایید تا ترازو آمیگدالین (ماده سمی جان دار در بادام تلخ) اندازه‌گیری گردد.
 

دلیل تلخی مغز بادام تازه

  تفاوت ظاهری بادام تلخ‌ و شیرین در چیست ؟! مغز بادام تازه  کشاورزان تلخی مغز بادام جدید قادر است به جهت وجود ماده‌ای به اسم آمیگدالین باشد که در بادام وجود دارااست و طبیعتا در اکثری از گیاهان یافت میشود. این ماده به خودی خویش سمی وجود ندارد، ولی در شکل تجزیه بوسیله آنزیم‌های مو جود در بادام یا این که تن آدم، میتواند سیانید هیدروژن آزاد نماید که سمی میباشد. همینطور، اکسید شدن اسیدهای چرب جانور در بادام نیز قادر است به تلخی آن سبب ساز گردد.

دلایل مهم تلخی مغز بادام جدید:
آمیگدالین:
این ادغام مهم‌ترین استدلال تلخی در بادام میباشد. آمیگدالین در بادام‌های تلخ بیشتر از بادام‌های شیرین وجود داراست.
اکسیداسیون اسیدهای چرب:
اسیدهای چرب مو جود در بادام در تاثیر عامل ها مختلفی مانند گرما، روشنایی و رطوبت اکسید گردیده و مزه تلخ ساخت می‌نمایند.
حالت محافظت:
محافظت بادام در حالت نامناسب مانند رطوبت و گرما میتواند سبب ساز اکسیداسیون و تلخی آن گردد.
نوع بادام:
بادام تلخ و بادام شیرین از دو درخت مختلف می باشند و طبیعتا مزه‌های متفاوتی دارا‌هستند.
نکاتی برای پرهیز از تلخی بادام:
گزینش بادام شیرین:
در شکل قابلیت و امکان، بادام شیرین را گزینش نمایید.
محافظت درست:
بادام را در مکان کم آب، خنک و بدور از فروغ و روشنایی بدون واسطه خورشید حفظ فرمائید.
رسیدگی بادام:
پیش از مصرف، بادام‌ها را رسیدگی نمایید و در شکل مشاهده علائم خرابی، آنان‌را به دور بریزید.
شیرین کردن بادام تلخ:
در صورتی‌که بادام تلخ دارید، میتوانید با نحوه‌های مختلفی مانند خیساندن در آب نمک یا این که جوشاندن در آب، تلخی آن را کاهش دهید
 

نکات نگهداری مغز بادام تازه

  رای محافظت وقت گیر برهه زمانی   مغز بادام تازه  اساسی میباشد که آن‌ها‌را در ظروف دربسته و در مکان کم آب و خنک حفظ فرمائید. قرار دادن در سردخانه یا این که سردخانه نیز به محافظت تازگی و خودداری از خرابی یاری می‌نماید.

نکات کلیدی برای حفظ مغز بادام نو:
کاسه مطلوب:
از ظروف شیشه‌ای یا این که فلزی با درب سفت به کارگیری نمایید تا از ورود هوا و رطوبت پرهیز خواهد شد.
محل محافظت:
مغز بادام را در مکانی کم آب، خنک و بدون نور محافظت نمایید. انباری، کابینت خنک یا این که فریزر مورد‌های خیر میباشند.
فریزر و یخچال فریزر:
در شرایطی که میخواهید مغز بادام را برای دوران زمانبر محافظت نمائید، در فریزر یا این که سردخانه محافظت نمائید. پیش از قرار دادن در یخچال فریزر، میتوانید یک روز در یخچال فریزر قرار دهید تا هرگونه حشره احتمالی از در بین برود.
دما:
دمای زیر از اکسید شدن روغن‌های طبیعی مغز بادام دوری می‌نماید.
دوری از رطوبت:
رطوبت یکی دست اندرکاران مهم خرابی مغزها میباشد. بدین ترتیب، از حفظ مغز بادام در جای ‌های مرطوب پرهیز کنید.
نظارت زمان‌ای:
به صورت منظم مغز بادام‌های حفظ گردیده را نظارت فرمائید تا از نبود علائم خرابی یا این که بوی نامطبوع اعتقادوباور نتیجه ها فرمائید.
ظروف پلاستیکی:
درصورتی که از ظروف پلاستیکی استعمال میکنید، مطمئن گردید که پلاستیک کیفیت بالا و فارغ از رایحه باشد.
فروغ و روشنایی:
از قرار دادن مغز بادام در معرض نوروفروغ بدون واسطه خورشید یا این که منابع حرارتی دوری کنید.
پیش از مصرف:
پیش از مصرف مغزهای یخ‌زده، آنها را مدتی در دمای دور و بر قرار دهید تا مزه و بافت طبیعی خویش را به دست آورند.
 

دلیل تلخ بودن مغز بادام چیست؟

  آجیل‌‌های برزیلی از نگاه محتوای سلنیوم دارای اسم و رسم میباشند ولی آجیل‌‌های اهل ایران  مغز بادام تازه چندان مینرال بالایی ندارند و بیشتر دانه‌های روغنی محسوب می شوند.



از آن جا که بادام درختی روغن خیر و خوبی دارااست و ترازو چربی اشباع آن بالا وجود ندارد و آنتی‌اکسیدان و کمی ویتامین D دارااست، مصرف آن برای بیماران قلبی ولی در‌حد متعادل بهتر میباشد. ضمنا، بادام، HDL یا این که کلسترول عالی خون را بالا می برد و ترکیباتی دارااست که باعث طراوت و شادابی پوست می‌گردد ولی مصرف بادام برای عده ای که آلرژی دارا‌هستند مطلوب وجود ندارد. این دانه روغنی تخت‌گاز آلرژی تولید می‌نماید پس در حالتی که حساسیت دارید نباید آن را مصرف فرمایید. در سوا این حوزه مشاجره محدودیت چربی پیش می آید. چون یک روغن عالی هم محدودیت مصرف داراست و مصرف بیش تر از حد آن می تواند مضر باشد و منجر اضافه وزن و چاقی خواهد شد.


شاید شنیده باشید که می گویند بادام هنگفت میباشد و سردل می ماند. این به آن خیال میباشد که بادام دانه روغنی میباشد و زمانی چربی می خوریم، هضم آن نسبت به کربوهیدرات دیرتر شکل می گیرد و مجال زمانبر‌تری در معده می ماند. اساسا غذاهای پرچرب در مقایسه با کربوهیدرات‌ها ماندگاری بیشتری در معده دارا هستند. به علاوه، مصرف بادام یار و همدم غذاهای دیگر باعث می گردد معده دیرتر تخلیه گردد و آحاد محتوای غذای خورده‌گردیده یار بادام دیرتر تخلیه گردد و در سود شم سنگینی و سردل ماندن تولید نماید. اما این قضیه وقتی پیش می آید که فارغ از اعتنا مقدار متعددی بادام بخوریم.


نکته دیگری که می بایست قطعا مدنظر داشته باشیم روش گزینش و حفظ بادام میباشد. در‌حالتی که بادام در وضعیت نامناسبی محافظت خواهد شد به گذر زمان تلخ می گردد. تلخی بادام به جهت اکسیدشدن اسیدهای چرب مو جود در آن میباشد. نباید فراموش کرد که اسیدهای چرب طی اکسید شدن ممکن میباشد به مولکول‌های سرطان‌زا تبدیل شوند. هنگامی سفارش میکنیم اشکال مغز بخورید، بدین نکته هم اشاره داریم که مغزها قطعا جدید باشند و عطر داده نباشند. برای اینکه مغزها اکسید نشوند معمولا آنان‌را کم آب می‌نمایند. بخش اعظمی از اشخاص بعداز خرید مغزها آنها‌را در سردخانه نگه می‌دارا‌هستند. نگه‌داشتن بادام در سردخانه به ویژه آنهایی که تهویه ندارند سبب ساز می‌گردد رطوبت وارد بادام گردد. ورود رطوبت به درون این مغز می تواند سبب ساز فساد آن خواهد شد. پس در سکو نخستین بایستی بادام را جدید و به اندازه مصرف کرد البته درصورتی که میخواهید آن را برای مدتی مراقبت فرمایید ترجیحا بایستی آن را با پوست در فضا کم آب بگذارید.
 

چطور بادام درختی را مغز کنیم؟

 برای مغز کردن بادام درختی، آغاز بادام‌ها را در آب جوش به بازه یک دقیقه بجوشانید تا پوستشان قابل مغز بادام تازه انعطاف گردد. آن‌گاه آنها‌را آبکش کرده و با آب سرد بشویید تا از پختن بیش تر از حد خودداری خواهد شد. بعداز خنک شدن، با فشردن در بین انگشتان، پوست بادام را غیر وابسته فرمائید و بادام‌های سوای پوست را روی دستمال کاغذی پهن نمائید تا کم آب شوند.

پروسه مغز کردن بادام درختی:
1. جوشاندن:
یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و بادام‌های نپخته را به دوران یک دقیقه در آن بجوشانید. این عمل سبب ساز قابل انعطاف شدن پوست بادام می گردد.
2. آبکش کردن و شستشو:
بادام‌ها را آبکش فرمائید و با آب سرد بشویید. این فعالیت به خودداری از پختن بیش تر از حد بادام امداد می‌نماید.
3. جداگانه کردن پوست:
بادام‌ها را فی مابین انگشتان خویش فشار دهید تا پوستشان غیر وابسته گردد. این عمل به راحتی اجرا میگردد، به خصوص بعداز جوشاندن.
4. کم آب کردن:
بادام‌های سوای پوست را روی یک تابه با دستمال کاغذی پهن فرمایید تا کم آب شوند
 
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد