دلیل استفاده از مغز بادام در شله زرد
به کار گیری از مغز بادام در شله زردرنگ به جهت ارتقاء بها غذایی و ساختوساز مزه و بو خوب دراین دسر میباشد. بادام منبع خیر و خوبی از ویتامینها، مواد معدنی و چربیهای سلامت مغز بادام تازه میباشد که به سالم تن امداد مینماید و همینطور بو و مزه خاصی به شله زردرنگ می بخشد.
ارتقاء بها غذایی:
بادام دربردارنده ویتامین E، منیزیم، کلسیم و چربیهای سلامت میباشد که به سالم قلب، استخوانها و پوست یاری مینماید.
بهبود مزه و رایحه:
بادام به شله زرد رنگ مزه و بو مطبوعی میبخشد و آن را خوشمزهخیس مینماید.
تولید بافت عالی:
علاوه بر بادام قادر است بافت شله زرد رنگ را پاره ای تردتر و لذیذتر نماید.
تزئین شله زردرنگ:
علاوه بر بادام تحت عنوان یک تزیین قشنگ و جالب برای شله رنگ زرد استعمال میگردد و به زیبایی ظاهری آن میافزاید.
ساختوساز احساس سیری:
فیبر جان دار در بادام قادر است به ساختوساز احساس سیری یاری دهد، به خصوص درصورتی که شله رنگ زرد تحت عنوان یک وعده غذایی استفاده شود.
خاصیت و مزایای بادام - آجیل باشی
براین اساس، مغز بادام یک جزء ضروری و پر ارزش در شله زردرنگ میباشد که هم از لحاظ تغذیهای و هم از لحاظ حسی، به بهبود این دسر امداد مینماید
به کار گیری از مغز بادام در تنظیم دسر به جهت مزه مطبوع و بافت خاص آن، همینطور خاصیت غذایی و دکوریاش رایج میباشد. بادام میتواند به دسرهایی مانند کرمها، ماوسها، شیرینیها، کیکها و شلهزردرنگ مزه و بافتی منحصر ببخشد و خلال این، تحت عنوان یک منبع بی نیاز از مواد پرخاصیت نیز کار نماید.
دلایل استعمال از مغز بادام در دسرها:
مزه و بو:
بادام مزه ملایم و آجیلی دارااست که به خیر با مزههای شیرین ادغام می شود و به دسرهایی مانند کرمها و ماوسها رایحه و مزه خاصی میبخشد.
بافت:
بافت ترد و کم آب بادام کوچک گردیده یا این که علاوه بر بادام قادر است بافت قابل انعطاف دسرها را بهبود بخشد و تجربیاتای لذتنصیب از تناول کردن ساختوساز نماید.
تزئین:
علاوه بر بادام یا این که پودر بادام برای تزئین اشکال دسرها مانند شلهرنگ زرد، کیکها و شیرینیها استعمال میشود و به آنان ظاهری دیدنی و اشتهابرانگیز میبخشد.
قیمت غذایی:
بادام منبع خیر و خوبی از پروتئین، فیبر، ویتامین E، منیزیم و چربیهای سلامت میباشد که می تواند قیمت غذایی دسرهای تهیه و تنظیم گردیده با آن را ارتقا دهد.
تنوع:
مغز بادام در گونه های گوناگون و با فرآوریهای متعدد در دسترس میباشد و میاقتدار از آن در دسرهای گوناگون با مزهها و بافتهای متعدد بهره برد