نگهداری از مغز بادام تازه در خانه
پیاله مطلوب:
از ظروف دربسته، مات و غیرشفاف استعمال فرمائید تا از نفوذ هوا، رطوبت و فروغ و روشنایی خورشید دوری خواهد شد.
محل مراقبت:
بادامها را در مکانی کم آب، خنک و بدون نور مانند کابینت یا این که یخچال فریزر حفظ فرمایید.
دمای مطلوب:
دمای ایدهآل برای حفظ بادام در میان 0 تا 10 سکو سانتیگراد میباشد.
بادام یک بین وعده بهتر و افزودنی سلامت به رژیم غذایی شماست. براین اساس، داشتن یک کیسه بادام پوست کنده مدام ایده نیکی میباشد. البته قضیه این میباشد که بعضی وقتها یک مشت بادام را برای فی مابین وعده خارج میاورید و متوجه میشوید که بیات شدهاست. یا این که بدتر از آن، ممکن میباشد بادامهای شما کپک بزند یا این که گندیده خواهد شد.
در صورتیکه بادام ها را به صدق مراقبت نکنید، به زودی کم آب میشوند، رنگشان تیره میگردد و کلیه بافت تردی را که خیلی دوست دارید از دست میدهند. در بدترین موقعیت ممکن میباشد حشرات نیز در بادام شما وجود داشته باشد. پس چهطور می بایست بادام را محافظت کرد تا ماندگاری آن زمانبر خواهد شد و از فساد آن پرهیز گردد؟
از آنجایی که بادام سرشار از روغن میباشد، به راحتی حاد می گردد. برای خودداری از وخیم شدن سریعتر بادام، می بایست وضعیت پایین را هنگام محافظت بادام آماده نمایید :
دمای سرد
دور و اطراف کم آب
سوای تغییر تحول دمای شدید
در شرایطیکه بادام های خویش را در دمای گرم نگه دارید، آن ها در خطر فاسد شدن میباشند. در حالتیکه آن ها را در جایی مرطوب محافظت فرمایید، به احتمال زیاد کپک میزنند. همینطور اصلی میباشد که بادام را در یک کاسه یا این که کیسه در بسته مراقبت فرمائید چون بادام مانند بقیه آجیل ها رایحه را جذب می نماید.
محافظت بادام عطر داده برای مجال زمان بر
درصورتی که بادام شما برشته یا این که ادویه گردیده است، عالی میباشد پیشنهاد های محافظت روی بسته بندی را تحقیق فرمایید. در بیشتر مورد ها میتوانید بادام را در دمای اتاق نگه دارید. فقط چیزی که بایستی از آن حفظ فرمائید پیاله یا این که کیسه ای میباشد که به خیر و خوبی بسته گردیدهاست.
در صورتی بادام ها در یک کیسه می ریزید، آن ها را در مکان کم آب بگذارید. ولی در صورتیکه بسته بندی به اندازه کافی بسته وجود ندارد، بادام ها را در ظرفی درب دار یا این که کیسه زیپلاک قرار دهید. در هر شکل، در شرایطیکه هیچ آیین نامه ذخیره سازی پیدا نکردید، فریزر مدام یک گزینش باصرفه میباشد.
آیا میتوانید بادام را فریز نمائید؟
همان گونه که تا قبل از اینً اشاره کردیم، شایسته ترین شیوه برای حفظ بادام، چه ناپخته و چه عطر داده، در دمای سرد میباشد. در حالی که مراقبت بادام یک روش بهتر برای نو نگه داشتن آنها و ارتقاء ماندگاری آن میباشد، میتوانید بادام را نیز یخ زده نمائید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد و خوب بماند.
در صورتیکه شما شخصی می باشید که اکثر زمان ها بادام میخورید یا این که بیشتراز حد بادام میخورید، آن را فریز نمایید. شما نیازی به نگرانی دربارهی موقعیت محافظت نخواهید داشت. تنها می بایست آغاز بادام ها را صحیح بسته بندی نمائید. خلال این، قدمت موءثر این آجیل های بی نیاز از پروتئین و مواد پرخاصیت را به واحد سنجش قابل توجهی ارتقاء خواهید اعطا کرد. میتوانید بادام های فارغ از پوست را نیز یخزده فرمائید. البته در شرایطی که فرصت پوست کردن بادام را ندارید خوب میباشد با بادام ناپخته پوست کنده استارت فرمائید.
بدور از رطوبت:
رطوبت منجر خرابی بادام میگردد، به این ترتیب از مراقبت بادام در فضاهای مرطوب دوری کنید.
بدور از بوهای نامطبوع:
بادامها می توانند بوهای گوشه و کنار را جذب نمایند، به این ترتیب آنهارا از مواد غذایی با بوی تند به دور نگه دارید.
استعمال از جاذب رطوبت:
به کار گیری از جاذبهای رطوبت در کاسه محافظت بادام میتواند به محافظت تازگی آن یاری دهد.
فریز کردن:
برای مراقبت وقت گیر برهه زمانی، میتوانید بادامها را در یخچال حفظ فرمائید.
طرز مراقبت بادام در یخچال:
بادامها را در کیسههای زیپدار یا این که ظروف دربسته قرار دهید.
از هوای مازاد باطن کیسه یا این که کاسه مطمئن گردید که بیرون گردیدهاست.
بادامها را در یخچال فریزر حفظ نمایید.
برای استعمال از بادامهای فریز گردیده، آنهارا چندین دقیقه پیش از مصرف از یخچال فریزر بیرون نمایید و اذن دهید تا به دمای اتاق برسند.
نکاتی برای باور از تندرست بادام:
نظارت علائم خرابی:
پیش از مصرف، بادامها را از نگاه وجود علائمی مانند رایحه، مزه یا این که رنگ غیرطبیعی تحقیق فرمائید.
مصرف به موقع:
بادامها را در برهه زمانی فرصت مطلوب مصرف نمایید تا از فاسد شدن آنان دوری خواهد شد.