10 دلیل برای خوردن بادام درختی هر روز صبح
این آجیل و فراوردههای آن دربردارنده فیبر، پروتئین و ویتامینهای پرشماری میباشند مغز بادام تازه و مصرف آن ها سبب ساز پیشگیری از ابتلا به بیماریهایی مثل بیماریهای قلبی، التهاب مزمن و مشکلهای مغز و روان گردد. امداد به تقویت تندرست جسم و سرازیر از سایر مزایای مصرف این منبع غذایی بی نیاز بهشکل روزمره میباشد.
1. افزایش عملکرد مغز
ریبوفلاوین یا این که ویتامین B و ال کارنیتین دو مکملی میباشند که بر تقویت همت مغز تاثیر می گذارند. واپسین تحقیقی که دراین ارتباط صورت گرفته میباشد، علامت می دهد که وجود این دو ماده در تن به کاهش التهاب مغز یاری مینماید و خطر ابتلا به بخش اعظمی از بیماریهای عصبی را کاهش می دهد. کاهش احتمال بروز بیماریهای نورودژنراتیو یا این که کارداران تخریبکننده ساختار مغز و روان و آلزایمر بعضا از خاصیت میل کردن بادام درختی ناشتا بهاکانت میایند.
2. تقویت دستگاه گوارش
شایسته ترین مجال میل کردن بادام درختی ساعتها اول روز میباشد. زیرا به تقویت دستگاه گوارش و تقویت حالت جسمانی همگانی امداد مینماید. این ماده غذایی که بهتیتر یک منبع بی نیاز فیبر شناخته میگردد، کارایی رودهها را ذیل اثر قرار می دهد و از ساختوساز یبوست خودداری مینماید. مغز بادام درختی از منابع غذایی پروبیوتیک میباشد که از روش یاری به پرورش باکتریهای اثرگذار روده سالم دستگاه گوارش شمارا ضمانت مینماید.
خاصیت بادام درختی ناشتا
مصرف بادام درختی ناشتا بهخصوص بهشکل خیساندهگردیده، به جذب عالی مواد مفید و سمزدایی تن یاری مینماید. صبحها ناشتا میل کردن ۵ تا ۷ عدد بادام خیسانده، می تواند انرژی استوار برای روز تولید کرده و از پرخوری خودداری نماید.
3. پیشرفت در عملکرد قلب
به گفته تارنما: timesofindia.indiatimes
Almonds are packed with healthy monounsaturated fats, which are known to improve heart health. A study by the British Journal of Nutrition found that these fats help reduce bad cholesterol (LDL) levels and increase good cholesterol (HDL) levels. Eating three almonds in the morning can contribute to better cardiovascular health and lower the risk of heart disease.
این آجیل دارنده چربیهای غیراشباع تندرست میباشد و مصرف آن سالم قلب را ضمانت مینماید. طبق واپسین پژوهش ها دقت به شایسته ترین شیوه میل کردن بادام درختی به کاهش سطح LDL یا این که کلسترول بد و ارتقا HDL یا این که چربی اثر گذار سبب می شود. بههمین عامل سفارش می کنیم که با مصرف روزمره سه تا بادام احتمال بروز یا این که تشدید بیماریهای قلبی را به دستکم برسانید.
خاصیت
شایسته ترین فرصت تناول کردن بادام درختی
4. تهیه ترازو قند خون
تهیه و تنظیم واحد سنجش قند خون برای پیشگیری از دیابت و اضافهوزن ضروری میباشد. شاخص گلایسمی برای اندازهگیری مقدار ارتقاء قند خون بعد از مصرف مواد غذایی خاص مورداستفاده قرار می گیرد و بدین ترتیب منابع خوراکی را در سه سطح گلایسمی زیر، میانگین و بالا طبقهبندی مینماید. بادام درختی از منابعی با شاخص گلایسمی تحت میباشد و منیزیم جانور در آن از روش کاهش آلرژی به انسولین به بهبود علائم دیابت و پیشگیری از بروز آن امداد مینماید.
5. ارتقاء تندرست پوست
درصورتی که در ادامه روشی طبیعی برای ارتقاء سالم پوست خویش میباشید، به شایسته ترین مجال تناول کردن بادام درختی توجه نمائید. این ماده سرشار از ویتامین E میباشد و یک منبع دربردارنده آنتیاکسیدان بهشمار میرود که با حفظ از سلولها در قبال گونه های زخمهای محیطی از پیری زودرس پوست دوری مینماید. ارتقاء رطوبت و امکان ارتجاعی پوست از سایر مزایای مصرف روزمره بادام درختی یا این که فراوردههایی مثل کره بادام درختی بهشمار میروند.
پیشنهاد کره بادام درختی نو از گلپسته
در صورتیکه درپی کرهای سلامت، خوشمزه و سوای افزودنی میباشید، مغازه گلپسته شایسته ترین تعیین برای شماست.
در گلپسته، کره بادام درختی سپید و کره بادام درختی با پوست بهشکل نو و بهدرخواست مشتری کرهگیری می گردند تا حداکثر مزه و خاصیت بادام نگهداری خواهد شد.
از خاصیت شگفتانگیز این کالا سودمند گردید و همین درحال حاضر با یک کلیک توصیه دهید: