روش مغز کردن بادام تازه چگونه است؟
برای مغز کردن بادام جدید، میتوانید از دو شیوه مهم به کارگیری نمائید: مغز بادام تازه خیساندن در آب جوش یا این که خیساندن در آب سرد. در طرز خیساندن در آب جوش، بادامها را به بازه کوتاهی در آب جوش میجوشانید و آن گاه پوست آنها را قطع میکنید. در شیوه خیساندن در آب سرد، بادامها را به بازه زمان برتری در آب سرد تر می کنید تا پوستشان قابل انعطاف گردیده و به راحتی غیر وابسته خواهد شد.
یک قابلمه آب را به جوش آورید.
بادامها را به زمان ۱ دقیقه در آب جوش قرار دهید.
بادامها را آبکش فرمائید و فورا در آب سرد قرار دهید تا از پختن بیشتر خودداری گردد.
پوست بادامها را با فشار انگشتان جداگانه فرمائید.
طرز خیساندن در آب سرد:
بادامها را به مقطع ۸ تا ۱۲ ساعت در آب سرد تر فرمایید.
بادامها را آبکش نمائید.
پوست بادامها را با فشار انگشتان غیروابسته فرمایید.
نکات:
درحالتی که فرصت کافی دارید، طرز خیساندن در آب سرد برای جداگانه کردن پوست بادامهای جدید مطلوبخیس میباشد.
درحالتی که شتاب دارید، می توانید از طریق خیساندن در آب جوش به کار گیری نمایید، البته مراقب باشید که بادامها را بیش تر از حد نپزید.
بعداز مستقل کردن پوست، می توانید بادامها را کم آب فرمایید و در ظروف دربسته مراقبت نمائید.