تفاوت بادام کاغذی با بادام کاغذی دو پوست
بادام پوست کاغذی چیست؟
به حقیقت تفاوت بادام کاغذی مغز بادام تازه با بادام کاغذی دو پوست در چیست؟ پوست بادام پوست کاغذی به جهت نازک بودن به راحتی با انگشت شکسته می شود. اسم دیگر آن بادام منقا میباشد و اندازه خرد تری نسبت به بقیه بادام ها دارااست. مغز آن برشته و سرشار از ویتامین E، آنتی اکسیدان و اسید چرب میباشد. پوست این بادام منجر دوام و ماندگاری بیشتر آن میشود و سفارش میکنیم آن را به طور پوست کنده خریداری نکنید.
چربی و کلسترول این نوع بادام کمتر از دیگر اشکال بادام هاست و به استحکام استخوان و حتی کاهش وزن یاری مینماید. بادام پوست کاغذی به طور کاغذی نپخته، پوستی پر نمک و پوستی رایحه داده در خشکبار ساوه به فروش می رسد. خاصیت بادام پوست کاغذی مشتمل بر خواص ضد سرطانی، تعادل قند خون، ارتقاء یاد و معالجه نادر خونی میباشد. چربی بادام پوست کاغذی کمتر از دیگر بادام هاست و برای اشخاصی که چربی خون بالایی دارا هستند، اثر گذار میباشد.
بادام کاغذی دو پوست چیست؟
بادام کاغذی دو پوست چیست؟
تفاوت بادام کاغذی با بادام کاغذی دو پوست دراین میباشد که بادام کاغذی دو پوست با فشار دست شکسته می گردد، البته پوست بادام کاغذی انقدر نازک میباشد که با انگشت به راحتی مستقل میگردد. بادام کاغذی دو پوست دارنده دو قالب، یک قالب فرنگی و یکی از داخلی، میباشد و یک کدام از شایسته ترین آجیل های اهل ایران به شمار میرود که بیشتر در استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری کشت میگردد.
به جهت وجود قالب، بادام کاغذی دو پوست به دوران زمان بر تری جدید می ماند. همینطور، به جهت درصد فراتر مغز به پوست معمولا گران خیس از دیگر گونه های بادام میباشد. البته خشکبار ساوه آن را به ارزش مقرون به صرفه به مشتریان خویش عرضه مینماید.
تفاوت بادام کاغذی با بادام کاغذی دو پوست از حیث مزه در چیست؟ بادام پوست کاغذی در مزه های نپخته، پوستی پر نمک و پوستی رایحه داده عرضه میخواهد شد. بادام کاغذی دو پوست فقط در یک نوع کشت و برداشت میگردد، ولی در مزه های نپخته، زعفرانی، نمکی، ابلیمویی و غیره عرضه می شود.
خصوصیات بادام پوست کاغذی و بادام کاغذی دو پوست عالی چیست؟
نبود ترک یا این که کرم زدگی
نداشتن کپک و تار در باطن قالب
عدم وجود لکه های قهوه ای و سیاه روی بادام
رنگ درخشان و طبیعی
بوی مطبوع و نو
همینطور، مغز بادام کاغذی دو پوست می بایست از تراکم بالایی منتفع باشد. از این رو خوب میباشد بادام را برای مثال گشوده فرمایید و تراکم آن را آزمایش فرمائید. برای اعتقاد از تازگی بادام به پوست آن نیز اعتنا نمائید. بادام نباید کم آب و کوچک گردیده باشد. برای اعتقادوباور از تازگی بادام فراموش نکنید که تاریخ انقضای مال را نیز روی بسته بندی آن تحقیق نمایید.
بادام کاغذی دو پوست دارنده قیمت غذایی بالایی میباشد و منبع بی نیاز مواد پرخاصیت مشتمل بر ویتامین E، فیبر، پروتئین، چربی های سلامت، مس، منگنز و فسفر میباشد. در عین حالا، دربردارنده مقدار متعددی آنتی اکسیدن کارکشته میباشد که با پیری زودرس سلول ها نزاع مینماید. درصورتیکه به تندرست قلب و عروقتان مداقه میدهید، مصرف این نوع بادام را فراموش نکنید چون با دارا بودن چربی های تندرست قادر است معیار کلسترول بد خون را کم کند. از سوی دیگر این چربی ها به پیشرفت در عملکرد مغز و خاطر نیز امداد مینمایند.
در صورتیکه بادام کاغذی دو پوست فارغ از نمک خریداری نموده اید، می بایست آن را در فضا کم آب و خنک محافظت فرمایید تا برهه زمانی بیشتری بتوانید از مزه و بافت مناسب آن لذت ببرید. در صورتیکه آنها را در معرض هوای گرم و مرطوب قرار دهید، خیلی زود بادام هایتان آفت میزنند. درحالتی که قصد دارید بادام را برای بازه بیشتری محافظت نمائید، بادام کاغذی دو پوست با مزه نمکی خریداری فرمایید که ماندگاری خوب تری خواهند داشت. چون نمک از کثیف شدن بادام به میکروب و آفات پرهیز مینماید