چطور بادام درختی را مغز کنیم؟
برای مغز کردن بادام درختی، آغاز بادامها را در آب جوش به بازه یک دقیقه بجوشانید تا پوستشان قابل مغز بادام تازه انعطاف گردد. آنگاه آنهارا آبکش کرده و با آب سرد بشویید تا از پختن بیش تر از حد خودداری خواهد شد. بعداز خنک شدن، با فشردن در بین انگشتان، پوست بادام را غیر وابسته فرمائید و بادامهای سوای پوست را روی دستمال کاغذی پهن نمائید تا کم آب شوند.
پروسه مغز کردن بادام درختی:
1. جوشاندن:
یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و بادامهای نپخته را به دوران یک دقیقه در آن بجوشانید. این عمل سبب ساز قابل انعطاف شدن پوست بادام می گردد.
2. آبکش کردن و شستشو:
بادامها را آبکش فرمائید و با آب سرد بشویید. این فعالیت به خودداری از پختن بیش تر از حد بادام امداد مینماید.
3. جداگانه کردن پوست:
بادامها را فی مابین انگشتان خویش فشار دهید تا پوستشان غیر وابسته گردد. این عمل به راحتی اجرا میگردد، به خصوص بعداز جوشاندن.
4. کم آب کردن:
بادامهای سوای پوست را روی یک تابه با دستمال کاغذی پهن فرمایید تا کم آب شوند
1. جوشاندن:
یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و بادامهای نپخته را به دوران یک دقیقه در آن بجوشانید. این عمل سبب ساز قابل انعطاف شدن پوست بادام می گردد.
2. آبکش کردن و شستشو:
بادامها را آبکش فرمائید و با آب سرد بشویید. این فعالیت به خودداری از پختن بیش تر از حد بادام امداد مینماید.
3. جداگانه کردن پوست:
بادامها را فی مابین انگشتان خویش فشار دهید تا پوستشان غیر وابسته گردد. این عمل به راحتی اجرا میگردد، به خصوص بعداز جوشاندن.
4. کم آب کردن:
بادامهای سوای پوست را روی یک تابه با دستمال کاغذی پهن فرمایید تا کم آب شوند