تفاوت ظاهری بادام تلخ‌ و شیرین در چیست ؟! مغز بادام تازه  کشاورزان تلخی مغز بادام جدید قادر است به جهت وجود ماده‌ای به اسم آمیگدالین باشد که در بادام وجود دارااست و طبیعتا در اکثری از گیاهان یافت میشود. این ماده به خودی خویش سمی وجود ندارد، ولی در شکل تجزیه بوسیله آنزیم‌های مو جود در بادام یا این که تن آدم، میتواند سیانید هیدروژن آزاد نماید که سمی میباشد. همینطور، اکسید شدن اسیدهای چرب جانور در بادام نیز قادر است به تلخی آن سبب ساز گردد.

دلایل مهم تلخی مغز بادام جدید:
آمیگدالین:
این ادغام مهم‌ترین استدلال تلخی در بادام میباشد. آمیگدالین در بادام‌های تلخ بیشتر از بادام‌های شیرین وجود داراست.
اکسیداسیون اسیدهای چرب:
اسیدهای چرب مو جود در بادام در تاثیر عامل ها مختلفی مانند گرما، روشنایی و رطوبت اکسید گردیده و مزه تلخ ساخت می‌نمایند.
حالت محافظت:
محافظت بادام در حالت نامناسب مانند رطوبت و گرما میتواند سبب ساز اکسیداسیون و تلخی آن گردد.
نوع بادام:
بادام تلخ و بادام شیرین از دو درخت مختلف می باشند و طبیعتا مزه‌های متفاوتی دارا‌هستند.
نکاتی برای پرهیز از تلخی بادام:
گزینش بادام شیرین:
در شکل قابلیت و امکان، بادام شیرین را گزینش نمایید.
محافظت درست:
بادام را در مکان کم آب، خنک و بدور از فروغ و روشنایی بدون واسطه خورشید حفظ فرمائید.
رسیدگی بادام:
پیش از مصرف، بادام‌ها را رسیدگی نمایید و در شکل مشاهده علائم خرابی، آنان‌را به دور بریزید.
شیرین کردن بادام تلخ:
در صورتی‌که بادام تلخ دارید، میتوانید با نحوه‌های مختلفی مانند خیساندن در آب نمک یا این که جوشاندن در آب، تلخی آن را کاهش دهید