شایسته ترین شیوه برای رفع تلخی مغز بادام، خیساندن آن در آب به مقطع چندین روز و بده بستان آب به طور مغز بادام تازه  روزمره میباشد. این فعالیت به کاهش واحد سنجش ماده سمی سیانید و در فیض از دربین رفتن مزه تلخ بادام یاری می‌نماید.

طریق‌های دیگر برای رفع تلخی مغز بادام:
جوشاندن:
جوشاندن بادام به بازه کوتاه در آب نیز میتواند در کاهش تلخی آن موءثر باشد.
بخارپز کردن:
بخارپز کردن بادام، روشی ملایم‌خیس از جوشاندن میباشد و به غیرفعال شدن آنزیم امولسین و کاهش تلخی امداد می‌نماید.
عطر دادن:
عطر دادن بادام در فر یا این که ماهیتابه، ضمن از دربین بردن تلخی، مزه و بافت بهتری به آن میبخشد.
به کار گیری از آب نمک:
قرار دادن بادام در آب نمک (به نسبت یک قاشق دمنوش‌خوری نمک در یک لیتر آب) نیز می تواند به شیرین شدن آن یاری دهد.
نکات اساسی:
اعتقاد از سلامت بودن بادام:
پیش از هر کاری، از سلامت بودن بادام‌ها باور نتایج نمایید و از مصرف بادام‌های کپک زده یا این که دارنده بوی نامطبوع پرهیز کنید.
آزمایش تلخی:
بعداز هر مرحله از فرآوری، مقدار پاره ای از بادام‌ها را آزمایش نمایید تا از از در میان رفتن بی نقص تلخی اعتقاد و باور نتایج نمایید.
احتیاط برای تیم‌های خاص:
مصرف بادام تلخ (حتی بعداز فرآوری) برای زنان حامله، شیرده، خردسال ها و اشخاص دارنده بیماری‌های خاص پیشنهاد نمی شود.
آزمایشگاه:
برای اعتقادوباور از ایمنی بادام‌های فرآوری گردیده، میتوانید آنان را به آزمایشگاه ارسال فرمایید تا ترازو آمیگدالین (ماده سمی جان دار در بادام تلخ) اندازه‌گیری گردد.