بادام یک کدام از مغذی‌ترین و پرمصرف‌ترین آجیل‌هاست که خاصیت متعددی برای سالمی تن دارااست. مغز بادام تازه  به عنوان مثال فواید بادام می‌اقتدار به بهبود تندرست قلب، تقویت تلاش مغز و ارتقا انرژی اشاره نمود. البته برای منفعت‌مند شدن از کلیه این خاصیت، می بایست بادام عالی و جدید خریداری کنیم. خرید بادام کیفیت عالی مستلزم اعتنا و تدبیر از نکات خاصی میباشد که درین نوشته‌ی‌علمی به نظارت آن ها میپردازیم.


تشخیص بادام عالی و جدید
برای تشخیص بادام عالی و جدید از بادام کهنه، بایستی به یک سری دلیل کلیدی اعتنا نمایید. بادام نو قالب‌ای قهوه‌ای پر‌نور و سوای رخنه‌ دارااست، مغزش سپید و کرمی میباشد، و طعمی شیرین و خوشایند داراست. در مقابل، بادام کهنه دارنده قالب‌ای تیره‌خیس، مغزی کم آب‌خیس و طعمی تلخ یا این که بی‌طعم میباشد. همینطور، بادام نو بوی مطبوعی داراست، در حالی که بادام کهنه ممکن میباشد بوی ترشیدگی بدهد. وزن بادام جدید به جهت رطوبت بیشتر، هنگفت ‌خیس میباشد و بافت آن نیز تردتر از بادام کهنه میباشد.

تحقیق ظواهر بادام
ظواهر بادام یکی معمولی‌ترین و سریع‌ترین طرز‌ها برای تشخیص تازگی و اصالت آن میباشد. بادام جدید بایستی رنگ قهوه‌ای پر‌نور و یکدستی داشته باشد. بادام‌های کهنه معمولاً قالب‌ای تیره‌خیس و یه خرده کم آب دارا‌هستند. همینطور، پوست بادام نباید شکاف خورده یا این که شکسته باشد. در حالتی‌که بادام درختی دارنده قالب شکاف خورده باشد، آرم‌دهنده کهنگی یا این که چگونگی ذیل آن میباشد.(*)

رنگ پوست بادام
رنگ پوست بادام نو قهوه‌ای پر‌نور و طبیعی میباشد. در شرایطی‌که پوست بادام خیلی تیره باشد، ممکن میباشد نشانه‌دهنده‌ی کهنگی یا این که مراقبت غلط آن باشد. همینطور بادام‌های نو و با کیفیت معمولاً سوای لکه و یک دست می باشند.
طعم مغز بادام نو شیرین و یه خرده تلخ میباشد و بافتی ترد و لطیف دارااست. بعضا از مغازه های خشکبار می‌گویند طعمی طبیعی و خوشایند داراست که به تلخی پاره ای مجاورت میباشد
توضیحات بیشتر:
مزه:
مزه بادام نو شیرین میباشد و پاره ای تلخی طبیعی داراست که با کهنه شدن، این تلخی بیشتر گردیده و مزه نامطبوعی پیدا می‌نماید. دکان آقای گردو می‌گوید
بافت:
مغز بادام جدید بایستی ترد و لطیف باشد.
عطر:
بادام نو بوی طبیعی و مطبوعی دارااست، در حالی که بادام کهنه بوی ترشیدگی می دهد.
رنگ:
رنگ مغز بادام جدید معمولاً سپید مایل به کرم میباشد.
طرز تشخیص:
برای اعتقاد و باور از تازگی، میتوانید تعدادی عدد مغز بادام را آزمایش فرمائید و به مزه و بوی آن توجه نمائید