بادام یکی مغذی‌ترین و پرمصرف‌ترین آجیل‌هاست که خاصیت متعددی برای تن درستی تن دارااست. برای مثال فواید بادام می‌اقتدار به بهبود تندرست قلب، تقویت کوشش مغز و ارتقاء انرژی اشاره نمود. البته برای منفعت‌مند شدن مغز بادام تازه  از کلیه این خاصیت، بایستی بادام بهتر و جدید خریداری کنیم. خرید بادام کیفیت عالی مستلزم اعتنا و درایت از نکات خاصی میباشد که در‌این نوشته‌علمی به تحقیق آنها می پردازیم.


تشخیص بادام عالی و نو
برای تشخیص بادام بهتر و جدید از بادام کهنه، بایستی به تعدادی برهان کلیدی دقت فرمایید. بادام جدید قالب‌ای قهوه‌ای پر‌نور و سوای رخنه‌ دارااست، مغزش سپید و کرمی میباشد، و طعمی شیرین و خوشایند داراست. در مقابل، بادام کهنه دارنده قالب‌ای تیره‌خیس، مغزی کم آب‌خیس و طعمی تلخ یا این که بی‌طعم میباشد. همینطور، بادام جدید بوی مطبوعی دارااست، در حالی که بادام کهنه ممکن میباشد بوی ترشیدگی بدهد. وزن بادام جدید به جهت رطوبت بیشتر، هنگفت ‌خیس میباشد و بافت آن نیز تردتر از بادام کهنه میباشد.

تحقیق ظواهر بادام
ظواهر بادام یک کدام از بی آلایش‌ترین و سریع‌ترین نحوه‌ها برای تشخیص تازگی و اصالت آن میباشد. بادام جدید بایستی رنگ قهوه‌ای پر‌نور و یکدستی داشته باشد. بادام‌های کهنه معمولاً قالب‌ای تیره‌خیس و پاره ای کم آب دارا‌هستند. همینطور، پوست بادام نباید رخنه‌ خورده یا این که شکسته باشد. در صورتی بادام درختی دارنده قالب رخنه‌ خورده باشد، آرم‌دهنده کهنگی یا این که چگونگی ذیل آن میباشد.(*)

رنگ پوست بادام
رنگ پوست بادام نو قهوه‌ای پر‌نور و طبیعی میباشد. چنانچه پوست بادام خیلی تیره باشد، ممکن میباشد علامت‌دهنده‌ی کهنگی یا این که مراقبت اشتباه آن باشد. همینطور بادام‌های جدید و کیفیت بالا معمولاً فارغ از لکه و یک پارچه می باشند.


شایسته ترین مجال برای خرید بادام نو اواخر فصل تابستان و اوایل فصل‌پاییز میباشد، چون در‌این فرصت بادام‌ها برداشت می گردند و به جهت عرضه فراوان، ارزش‌ها مطلوب‌خیس میباشد. همینطور، در‌این فرصت، چگونگی بادام‌ها به جهت تازگی در بالاترین حد خویش قراردارد.
دلایل تعیین این مجال:
تازگی:
در اواخر فصل‌تابستان و اوایل فصل‌پاییز، بادام‌های نو برداشت گردیده وارد بازار می گردند و چگونگی بهتری نسبت به بادام‌های باقیمانده در انبار دارا‌هستند.
ارزش مطلوب:
به جهت عرضه زیاد بادام در فصل برداشت، ارزش آن معمولاً ذیل‌خیس میباشد.
تعیین کبیر:
درین فرصت، گونه های متفاوت بادام باکیفیت‌های مختلف در دسترس میباشد و شما میتوانید با خیال و خاطر شل تعیین نمایید.
نکات اساسی در خرید بادام جدید:
عطر:
بادام جدید می بایست بوی مطبوع و طبیعی داشته باشد.
طعم:
بادام نو می بایست مزه شیرین و دلپذیری داشته باشد.
پوست:
پوست بادام نو بایستی به راحتی غیر وابسته گردد و نباید چسبناک باشد.
ضربه زدن:
با ضربه زدن به بادام، در‌صورتی‌که صدای توخالی ندهد، آرم از تازگی آن میباشد.