شایسته ترین بادام درختی کشور‌ایران در شهرستان فصل بهار استان همدان ساخت و ساز می شودهمینطور،  مغز بادام تازه استان چهارمحال و بختیاری تحت عنوان قطب ایجاد بادام در کشور‌ایران شناخته می گردد و بادام تولیدی این استان به جهت کیفیت خوب، در بازارهای جهانی نیز مقام ویژه‌ای دارااستضمن این، بخش ها دیگری مانند اشکورات گیلان، فاروج در خراسان شمالی، و مناطقی در استان‌های عجم، یزد و کرمان نیز به ساخت‌و‌ساز بادام کیفیت عالی پر اسم و رسم می‌باشند.
نقاط کلیدی ساخت و ساز بادام درختی در کشور‌ایران:
شهرستان فصل بهار، استان همدان:
تحت عنوان یکی مرکزها اساسی ساخت بادام درختی در کشور‌ایران با کیفیت خوب شناخته میشود.
استان چهارمحال و بختیاری:
این استان تحت عنوان قطب ایجاد بادام در کشور ایران با ایجاد هر ساله 24 هزار بدن بادام شناخته میگردد.
شهرستان سامان، چهارمحال و بختیاری:
یک کدام از بخش ها اصلی ساخت‌و‌ساز بادام در استان چهارمحال و بختیاری میباشد.
اشکورات، گیلان:
به جهت ایجاد بادام ارگانیک و کیفیت خوب، آیتم اعتنا خریداران میباشد.
فاروج، خراسان شمالی:
این شهر به شهر آجیلی پر اسم و رسم میباشد و بادام درختی برای مثال تولید ها اساسی آن میباشد.
بخش ها دیگر:
استان‌های عجم، یزد و کرمان نیز از بخشها مستعد برای کاشت و ساخت و ساز بادام درختی می باشند
بادام از قرون پیش در کشورمان کشت می‌گردد و کشور ایران به ساخت و ساز بعضا از مرغوب ترین بادام های درختی عالم پر اسم و رسم میباشد. ادبیات و هنر فارسی اکثر وقت ها بادام را تحت عنوان نمادی از باروری، فراوانی و زیبایی به تصویر می‌کشد. بادام در مراسم و جشن و پای کوبی ها به ویژه در سال جدید (عید نوروزبه کارگیری میگردددر‌این پست به معرفی شایسته ترین بادام جمهوری اسلامی ایران، انواع متعدد کشت گردیده در مملکت، حالت اقلیمی مناسب برای کشت و مداقه آن در آشپزی و کاربردهای این آجیل خوشمزه را پژوهش خوا هیم کرد.

مروری کوتاه بر مقام بادام در کشور‌ایران
آب و هوای مساعد و خاک بی نیاز برای کشاورزی در جمهوری اسلامی ایران، آن را به مکانی مطلوب برای کشت بادام تبدیل نموده است. بادام بخشی طلاق ناپذیر از تمدن اهل ایران بوده و عمر آن به زمان باستان گشوده می‌گرددجمهوری اسلامی ایران امروزه تحت عنوان یکی تولیدکنندگان رفیعتر بادام در سطح دنیا، خودکفا در پناه بازار داخلی و صادرات به هدف های در میان المللی میباشد.

فعلا از لحاظ مال قالب دو نوع بادام در بازارهای کشورمان به فروش میرسد که به‌دنبال به نظارت هرکدام از این تولیدات خوا هیم پرداخت.

بادام سنگی : همانگونه که از نام این بادام پیداست پوست آن بسیار محکم و مشقت بار میباشد و برای شکستن آن به ابزار نیاز خوا هیم داشت. در ازای این نوع بادام از لحاظ مزه و خواص شایسته ترین بادام درختی کشور ایران میباشدچرا که مغز آن در جوار هوا قرار ندارد و بسیار جدید میمانداینک بادام سنگی در انبار جان دار میباشد و در صورتیکه قصد خرید دارید وارد قسمت دکان گردید.
بادام کاغذی : این نوع بادام درختی که با اسم بادام پوست کاغذی شناخته می گردد پوست بسیار ظرافت دارااست و با فشار دست می اقتدار آنرا ناکامی و مغز آن را گرایش کرد. بادام کاغذی در سکو های متفاوت ساخت می گرددبعضا از آن ها پوست بسیار ظرافت دارا هستند بطوریکه حتی‌در هنگام حمل و نقل بخشی از پوست آن شکسته می‌گردد. این نوع بادام کاغذی برای آجیل مطلوب میباشد.
یک نوع دیگر آن که در مراغه کشت می‌شود خیر مانند بادام سنگی پوست مشقت داراست و خیر مانند نوع بسیار نازک خویش به خویش شکسته می گردد. این نوع بادام برای مصارف خانگی بسیار مطلوب میباشد، زیرا برای شکستن نیاز به ابزار نخواهید داشت و همینطور به جهت تندرست ماندن قالب در هنگام بسته بندی و حمل و نقل، خاصیت آن از در بین نخواهد رفت.

از روش قاب تحت می‌توانید بادام کاغذی متبوع خویش را خریداری فرمایید.

خرید بادام کاغذی
خصوصیت های شایسته ترین بادام درختی
شایسته ترین بادام درختی کشور‌ایران دارنده یک‌سری خصوصیت شایان توجه میباشد. اولاً از اندازه، صورت و ظواهر مطلوبی شامل است، دوماً این بادام ها مالامال، یک دست و سوای لک میباشنداز حیث مزه، تعادل دلپذیری از شیرینی و ترد بودن را به ارمغان میاورند که‌این خصوصیت آنان را به مورد ای خوب برای در میان وعده و آشپزی تبدیل می نمایدضمن این، مغز بادام اهل ایران سرشار از مواد مفید مثلا ویتامین E، منیزیم و چربی های تندرست میباشد که به محبوبیت آن دربین اشخاص با خبر یاری می‌نماید.