مغز بادام نو دربردارنده مقادیر قابل توجهی چربی میباشد که عمدتاً از نوع چربی‌های تندرست و غیراشباع می باشند. این چربی‌ها مشمول اسیدهای چرب امگا 6 و اسید اولئیک (یک اسید چرب امگا 9) میباشند.  مغز بادام تازه همینطور، درصدی از چربی‌های اشباع گردیده نیز در بادام وجود داراست.

ترکیبات چربی مغز بادام نو:
چربی‌های غیراشباع:
این نوع چربی‌ها، که مشتمل بر اسیدهای چرب امگا 6 و اسید اولئیک میباشند، برای تن درستی قلب و عروق اثر گذار هستند.
اسیدهای چرب امگا 6:
مانند اسید لینولئیک، که یک اسید چرب ضروری برای تن میباشد و بایستی از روش رژیم غذایی حمایت گردد.
اسید اولئیک:
نوعی اسید چرب امگا 9 که به کاهش کلسترول LDL (بد) یاری می‌نماید.
چربی‌های اشباع گردیده:
درصد پاره ای از چربی‌های جان دار در بادام از نوع اشباع گردیده میباشند.
مداقه چربی‌های بادام:
منبع انرژی:
چربی‌ها منبع مهمی از انرژی برای تن می‌باشند.
جذب ویتامین‌ها:
چربی‌ها به جذب ویتامین‌های محلول در چربی (مانند ویتامین E) یاری می‌نمایند.
بهبود تندرست قلب:
چربی‌های غیراشباع مو جود در بادام به کاهش کلسترول LDL و مراقبت تندرست قلب و عروق امداد می‌نمایند.
در دست گرفتن وزن:
مصرف متعادل بادام میتواند به در دست گرفتن وزن و کاهش اشتها یاری دهد.
نکته: مصرف متعادل و منظم بادام تحت عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سلامت پیشنهاد می گردد