فاکتورهای مهم خرید مغز بادام تازه
برای خرید مغز بادام جدید، به رنگ و ظواهر مغز، رایحه و مزه، و تازگی آن اعتنا فرمائید. مغز بادام نو بایستی رنگ روشنی داشته باشد، بوی کهنگی یا این که ترشیدگی ندهد و مزه شیرین و ملایمی داشته باشد. مغز بادام تازه همینطور، به بافت و وزن بادام و همینطور حالت محافظت آن نیز اعتنا نمایید. خرید از مغازه های دارای اعتبار نیز قادر است به شما در تهیه و تنظیم بادام نو و باکیفیت یاری دهد.
نکات کلیدی برای خرید مغز بادام نو:
رنگ و ظواهر:
مغز بادام نو می بایست رنگی پرنور و یک پارچه داشته باشد و هیچ سیرتکامل لکه، رخنه یا این که تغییرو تحول رنگ غیرطبیعی در آن چشم نشود.
عطر و مزه:
بادام جدید بوی مطبوع و مزه شیرین و ملایمی دارااست. درصورتی که بادام بوی ترشیدگی یا این که کهنگی میدهد یا این که مزه تلخ و نامطبوعی داراست، از خرید آن دوری کنید.
بافت:
مغز بادام جدید می بایست بافتی ترد و آسیب پذیر داشته باشد. در شرایطیکه بادام محکم یا این که خیلی کم آب میباشد، ممکن میباشد کهنه باشد.
وزن:
بادامهای نو به جهت رطوبت طبیعی، وزن بیشتری نسبت به بادامهای کهنه داراهستند.
پوست نازک روی مغز بادام:
قالب نازک روی مغز بادام بایستی به راحتی غیروابسته خواهد شد.
موقعیت حفظ:
حالت محافظت بادام تأثیر مستقیمی بر چگونگی و تازگی آن دارااست. بادام را در مکان کم آب، خ خنک و به دور از فروغ و روشنایی محافظت فرمائید.
خرید از مرکزها دارای اعتبار:
خرید از دکانهای دارای اعتبار و شناخته گردیده می تواند اعتقاد بیشتری از چگونگی و تازگی بادام به شما بدهد.
فصل برداشت:
بادام در فصل برداشت نو خیس و کیفیت عالی خیس میباشد.
ارزش:
ارزش بادام نو معمولاً مقداری فراتر از بادام کهنه میباشد.
نکات مازاد:
میتوانید برای اعتقاد از تازگی، یکی بادام را شکسته و مغز آن را لمس نمائید. مغز بادام جدید بایستی یه خرده چرب و مرطوب باشد.
درحالتی که قصد خرید بادام به طور فلهای دارید، از فروشنده بخواهید که یک مشت بادام را به شما بدهد تا از حیث ظاهری و بوی آن را رسیدگی نمائید.
در صورتیکه که بادام را به طور بستهبندی خریداری می کنید، به تاریخ ساخت و انقضای آن دقت فرمائید.
بادامهای کوچک گردیده یا این که لکهدار را نخری
رنگ و ظواهر:
مغز بادام نو می بایست رنگی پرنور و یک پارچه داشته باشد و هیچ سیرتکامل لکه، رخنه یا این که تغییرو تحول رنگ غیرطبیعی در آن چشم نشود.
عطر و مزه:
بادام جدید بوی مطبوع و مزه شیرین و ملایمی دارااست. درصورتی که بادام بوی ترشیدگی یا این که کهنگی میدهد یا این که مزه تلخ و نامطبوعی داراست، از خرید آن دوری کنید.
بافت:
مغز بادام جدید می بایست بافتی ترد و آسیب پذیر داشته باشد. در شرایطیکه بادام محکم یا این که خیلی کم آب میباشد، ممکن میباشد کهنه باشد.
وزن:
بادامهای نو به جهت رطوبت طبیعی، وزن بیشتری نسبت به بادامهای کهنه داراهستند.
پوست نازک روی مغز بادام:
قالب نازک روی مغز بادام بایستی به راحتی غیروابسته خواهد شد.
موقعیت حفظ:
حالت محافظت بادام تأثیر مستقیمی بر چگونگی و تازگی آن دارااست. بادام را در مکان کم آب، خ خنک و به دور از فروغ و روشنایی محافظت فرمائید.
خرید از مرکزها دارای اعتبار:
خرید از دکانهای دارای اعتبار و شناخته گردیده می تواند اعتقاد بیشتری از چگونگی و تازگی بادام به شما بدهد.
فصل برداشت:
بادام در فصل برداشت نو خیس و کیفیت عالی خیس میباشد.
ارزش:
ارزش بادام نو معمولاً مقداری فراتر از بادام کهنه میباشد.
نکات مازاد:
میتوانید برای اعتقاد از تازگی، یکی بادام را شکسته و مغز آن را لمس نمائید. مغز بادام جدید بایستی یه خرده چرب و مرطوب باشد.
درحالتی که قصد خرید بادام به طور فلهای دارید، از فروشنده بخواهید که یک مشت بادام را به شما بدهد تا از حیث ظاهری و بوی آن را رسیدگی نمائید.
در صورتیکه که بادام را به طور بستهبندی خریداری می کنید، به تاریخ ساخت و انقضای آن دقت فرمائید.
بادامهای کوچک گردیده یا این که لکهدار را نخری