برای تشخیص مغز بادام نو از کهنه، می توانید به رنگ، بافت، رایحه و مزه آن دقت نمایید. مغز بادام تازه  همینطور، پژوهش وزن، پوست و وضعیت حفظ بادام می تواند به شما در تشخیص تازگی آن یاری دهد. در غایت، خرید از مرکزها دارای اعتبار و دقت به فصل برداشت بادام نیز از عنایت بالایی برخوردار‌است.

طریق‌های تشخیص:
رنگ:
بادام نو می بایست رنگ پر‌نور و یکنواختی داشته باشد و لکه‌های تیره یا این که سفیدک روی آن نباشد. مغز بادام نو معمولاً سپید مایل به کرم میباشد و شفافیت دارااست.
بافت:
بادام جدید بافتی صاف و یکپارچه دارااست و نباید چروکیده یا این که شکسته باشد. مغز بادام نو بایستی محکم و فشرده باشد.
رایحه:
بادام جدید بوی ملایم و طبیعی دارااست. بوی ترش، ماندگی یا این که بوی روغن فاسد علامت‌دهنده کهنگی بادام میباشد.
مزه:
بادام نو مزه شیرین و ملایمی دارااست. مزه تلخ، ترش یا این که صابونی آرم‌دهنده کهنگی بادام میباشد.
وزن:
بادام‌های جدید به جهت رطوبت طبیعی، وزن بیشتری نسبت به بادام‌های کهنه دارا‌هستند.
پوست:
پوست ظرافت که روی مغز بادام جای‌دارد، می بایست به راحتی مستقل خواهد شد.
موقعیت محافظت:
حالت محافظت بادام تأثیر مستقیمی بر چگونگی و تازگی آن دارااست. شایسته ترین نحوه محافظت بادام جدید در فریزر یا این که یخچال فریزر میباشد.
خرید از مرکزها دارای اعتبار:
خرید بادام از مغازه‌ها و مرکز ها دارای اعتبار، یقین از چگونگی و تازگی آن را ارتقا می دهد.
فصل برداشت:
بادام در فصل‌پاییز برداشت می گردد و بادام‌های نو معمولاً در‌این فصل در دسترس می‌باشند.