روش تولید مغز بادام تازه
برای ساخت و ساز مغز بادام جدید، آغاز بادامها را از پوست طاقت فرسا غیروابسته مینمایند. بعد، بسته به طریق متبوع، ممکن میباشد بادامها را بلانچ کرده (به مقطع کوتاه در آب جوش قرار داده و مغز بادام تازه بعد از آن پوست بکنند) یا این که به طور بی واسطه پوست بکنند. در غایت، بادامهای سوای پوست، جدید و مهیا مصرف می باشند.
فرایند ساختوساز مغز بادام جدید:
1. برداشت و تودهآوری بادام:
بادامها از درخت عدهآوری می گردند.
2. پوستگیری:
طریق سنتی: بادامها را در آب خیسانده و آنگاه پوستشان را غیروابسته مینمایند.
طریق صنعتی: از دستگاههای هستهشکن برای شکستن پوست و جداگانه کردن مغز بادام استعمال میشود.
3. بلانچ کردن (از روی اراده):
بادامها را به برهه زمانی کوتاه در آب جوش قرار میدهند تا پوستشان به راحتی مستقل خواهد شد. این عمل به ویژه برای تهیه و تنظیم علاوه بر بادام یا این که پودر بادام اثرگذار میباشد.
4. پوستگیری (در شکل نیاز):
در شرایطیکه بادامها بلانچ گردیده باشند، پوستشان به راحتی جداگانه می شود. در غیر این شکل، ممکن میباشد نیاز به غیروابسته کردن دستی یا این که به کار گیری از دستگاههای پوستگیر باشد.
5. کم آب کردن (ازروی اختیار):
بادامهای جدید را میقدرت برای ارتقاء ماندگاری کم آب کرد. این شغل معمولاً در دمای دور و اطراف یا این که با استعمال از دستگاههای کم آبکن اعمال میگردد.
6. بستهبندی و مراقبت:
مغز بادامهای نو یا این که کم آبگردیده را بستهبندی کرده و در شرایط مطلوب محافظت مینمایند.
نکات اصلی:
برای ساخت و ساز مغز بادام نو، به کار گیری از بادامهای سلامت و کیفیت خوب اصلی میباشد.
در شکل به کار گیری از طریق بلانچ کردن، مجال و دمای آب بایستی به توجه در اختیار گرفتن گردد تا از پختن بیش تر از حد بادامها خودداری خواهد شد.
کم آب کردن بادامها می بایست به سیرتکاملای باشد که رطوبت آن ها تماما گرفته خواهد شد تا از کپکزدگی خودداری گردد.
برای محافظت زمان برمقطع، مغز بادامها می بایست در ظروف دربسته و در مکان کم آب و خنک مراقبت شوند.
1. برداشت و تودهآوری بادام:
بادامها از درخت عدهآوری می گردند.
2. پوستگیری:
طریق سنتی: بادامها را در آب خیسانده و آنگاه پوستشان را غیروابسته مینمایند.
طریق صنعتی: از دستگاههای هستهشکن برای شکستن پوست و جداگانه کردن مغز بادام استعمال میشود.
3. بلانچ کردن (از روی اراده):
بادامها را به برهه زمانی کوتاه در آب جوش قرار میدهند تا پوستشان به راحتی مستقل خواهد شد. این عمل به ویژه برای تهیه و تنظیم علاوه بر بادام یا این که پودر بادام اثرگذار میباشد.
4. پوستگیری (در شکل نیاز):
در شرایطیکه بادامها بلانچ گردیده باشند، پوستشان به راحتی جداگانه می شود. در غیر این شکل، ممکن میباشد نیاز به غیروابسته کردن دستی یا این که به کار گیری از دستگاههای پوستگیر باشد.
5. کم آب کردن (ازروی اختیار):
بادامهای جدید را میقدرت برای ارتقاء ماندگاری کم آب کرد. این شغل معمولاً در دمای دور و اطراف یا این که با استعمال از دستگاههای کم آبکن اعمال میگردد.
6. بستهبندی و مراقبت:
مغز بادامهای نو یا این که کم آبگردیده را بستهبندی کرده و در شرایط مطلوب محافظت مینمایند.
نکات اصلی:
برای ساخت و ساز مغز بادام نو، به کار گیری از بادامهای سلامت و کیفیت خوب اصلی میباشد.
در شکل به کار گیری از طریق بلانچ کردن، مجال و دمای آب بایستی به توجه در اختیار گرفتن گردد تا از پختن بیش تر از حد بادامها خودداری خواهد شد.
کم آب کردن بادامها می بایست به سیرتکاملای باشد که رطوبت آن ها تماما گرفته خواهد شد تا از کپکزدگی خودداری گردد.
برای محافظت زمان برمقطع، مغز بادامها می بایست در ظروف دربسته و در مکان کم آب و خنک مراقبت شوند.