برای تشخیص مغز بادام نو از کهنه، به ظواهر، عطر، مزه و بافت آن اعتنا نمائید.  مغز بادام تازه بادام نو بایستی صاف و سوای چروک باشد، بوی ملایم و طبیعی داشته باشد، مزه شیرین و ملایم و بافت ترد و نو داشته باشد.

جزئیات بیشتر:
ظواهر:
مغز بادام جدید بایستی صاف و سوای چروک یا این که شکستگی باشد. بادام کهنه ممکن میباشد چروکیده، سوراخ‌خورده یا این که دارنده کپک باشد.
عطر:
بادام نو بوی ملایم و طبیعی داراست. بادام کهنه ممکن میباشد بوی ترشیدگی، ماندگی یا این که بوی روغن فاسد بدهد.
مزه:
بادام جدید مزه شیرین و ملایم داراست. بادام کهنه ممکن میباشد مزه تلخ، ترش یا این که صابونی داشته باشد.
بافت:
بادام جدید بافت ترد و نو داراست. بادام کهنه ممکن میباشد محکم، قابل انعطاف یا این که مرطوب باشد و احتمالاً چسبندگی فی مابین مغزها وجود داشته باشد.
وزن:
بادام جدید به جهت رطوبت بیشتر، معمولاً هنگفت ‌خیس از بادام کهنه میباشد.
پوست (در شکل وجود):
در شرایطی که بادام با پوست میباشد، پوست بادام نو بایستی تندرست و فارغ از شکاف باشد.
خرید از فروشنده دارای اعتبار:
برای اعتقادوباور از چگونگی و تازگی بادام، عالی میباشد از دکان‌های دارای اعتبار و شناخته گردیده خرید نمایید.
موقعیت مراقبت:
وضعیت مراقبت بادام نیز بر چگونگی و تازگی آن تأثیر می گذارد. شایسته ترین طرز حفظ بادام جدید در فریزر یا این که یخچال میباشد.
فصل برداشت:
فصل برداشت بادام نیز قادر است علامت‌ای از تازگی آن باشد.