برای تهیه و تنظیم علاوه بر بادام تازه، استارت بادام‌ها را شکسته و مغز آنان را مستقل فرمایید. مغز بادام تازه  سپس مغز بادام‌ها را به بازه تعدادی ساعت در آب ولرم خیس فرمائید تا پوستشان به راحتی مستقل خواهد شد. بعداز جداگانه کردن پوست، بادام‌ها را به صورت ضمن‌های نازک برش دهید و در صورت تمایل می‌توانید آنان را خشک فرمائید یا برای مصارف مختلف استفاده فرمایید.

پروسه تهیه خلال بادام جدید:
1. شکستن بادام:
بادام‌ها را با به کارگیری از یک چکش یا وسیله مناسب بشکنید و مغز آن‌ها را جداگانه نمائید.
2. خیساندن بادام:
مغز بادام‌ها را در یک کاسه بریزید و به مدت یک سری ساعت در آب ولرم خیس فرمائید. این کار سبب می گردد پوست بادام‌ها به راحتی جداگانه گردد.
3. غیر وابسته کردن پوست:
بعداز خیساندن، پوست بادام‌ها را به راحتی جداگانه فرمایید.
4. براندن بادام:
بادام‌های پوست کنده را با استفاده از یک چاقوی تیز به صورت ضمن‌های نازک برش دهید.
5. خشک کردن (ازروی اراده):
در حالتی‌که می خواهید خلال‌ها را برای فرصت زمانبر نگهداری کنید، میتوانید آنان‌را روی یک سینی پهن فرمایید و در هوای آزاد یا در فر با دمای زیر خشک فرمائید.
6. نگهداری:
ضمن‌های خشک شده را در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک مراقبت فرمایید.
نکات مهم:
برای تنظیم خلال، از بادام‌های نو و با کیفیت به کارگیری فرمایید.
در‌صورتی‌که عجله دارید، می توانید بادام‌ها را برای زمان کوتاه‌تری در آب جوش خیس نمایید تا پوستشان مستقل شود. اما این کار ممکن هست باعث از در بین رفتن عطر و طعم بادام شود.
هنگام برش دادن بادام، دقت کنید که ضمن‌ها خیلی نازک یا خیلی ضخیم نباشند.
در حالتی که ضمن‌ها را خشک میکنید، از خشک شدن بدون نقص آن ها یقین نتیجه ها نمائید تا کپک نزنند.