x تبلیغات
مغز بادام تازه

فاکتورهای مهم خرید مغز بادام تازه

  

برای خرید مغز بادام جدید، به رنگ و ظواهر مغز، رایحه و مزه، و تازگی آن اعتنا فرمائید. مغز بادام نو بایستی رنگ روشنی داشته باشد، بوی کهنگی یا این که ترشیدگی ندهد و مزه شیرین و ملایمی داشته باشد.  مغز بادام تازه همینطور، به بافت و وزن بادام و همینطور حالت محافظت آن نیز اعتنا نمایید. خرید از مغازه های دارای اعتبار نیز قادر است به شما در تهیه و تنظیم بادام نو و باکیفیت یاری دهد.
نکات کلیدی برای خرید مغز بادام نو:
رنگ و ظواهر:
مغز بادام نو می بایست رنگی پر‌نور و یک پارچه داشته باشد و هیچ سیرتکامل لکه، رخنه‌ یا این که تغییر‌و تحول رنگ غیرطبیعی در آن چشم نشود.
عطر و مزه:
بادام جدید بوی مطبوع و مزه شیرین و ملایمی دارااست. درصورتی که بادام بوی ترشیدگی یا این که کهنگی میدهد یا این که مزه تلخ و نامطبوعی داراست، از خرید آن دوری کنید.
بافت:
مغز بادام جدید می بایست بافتی ترد و آسیب پذیر داشته باشد. در شرایطی‌که بادام محکم یا این که خیلی کم آب میباشد، ممکن میباشد کهنه باشد.
وزن:
بادام‌های نو به جهت رطوبت طبیعی، وزن بیشتری نسبت به بادام‌های کهنه دارا‌هستند.
پوست نازک روی مغز بادام:
قالب نازک روی مغز بادام بایستی به راحتی غیروابسته خواهد شد.
موقعیت حفظ:
حالت محافظت بادام تأثیر مستقیمی بر چگونگی و تازگی آن دارااست. بادام را در مکان کم آب، خ خنک و به دور از فروغ و روشنایی محافظت فرمائید.
خرید از مرکزها دارای اعتبار:
خرید از دکان‌های دارای اعتبار و شناخته گردیده می تواند اعتقاد بیشتری از چگونگی و تازگی بادام به شما بدهد.
فصل برداشت:
بادام در فصل برداشت نو خیس و کیفیت عالی خیس میباشد.
ارزش:
ارزش بادام نو معمولاً مقداری فراتر از بادام کهنه میباشد.
نکات مازاد:
میتوانید برای اعتقاد از تازگی، یکی بادام را شکسته و مغز آن را لمس نمائید. مغز بادام جدید بایستی یه خرده چرب و مرطوب باشد.
در‌حالتی که قصد خرید بادام به طور فله‌ای دارید، از فروشنده بخواهید که یک مشت بادام را به شما بدهد تا از حیث ظاهری و بوی آن را رسیدگی نمائید.
در صورتیکه که بادام را به طور بسته‌بندی خریداری می کنید، به تاریخ ساخت و انقضای آن دقت فرمائید.
بادام‌های کوچک گردیده یا این که لکه‌دار را نخری
 

چربی های موجود در مغز بادام تازه

  مغز بادام نو دربردارنده مقادیر قابل توجهی چربی میباشد که عمدتاً از نوع چربی‌های تندرست و غیراشباع می باشند. این چربی‌ها مشمول اسیدهای چرب امگا 6 و اسید اولئیک (یک اسید چرب امگا 9) میباشند.  مغز بادام تازه همینطور، درصدی از چربی‌های اشباع گردیده نیز در بادام وجود داراست.

ترکیبات چربی مغز بادام نو:
چربی‌های غیراشباع:
این نوع چربی‌ها، که مشتمل بر اسیدهای چرب امگا 6 و اسید اولئیک میباشند، برای تن درستی قلب و عروق اثر گذار هستند.
اسیدهای چرب امگا 6:
مانند اسید لینولئیک، که یک اسید چرب ضروری برای تن میباشد و بایستی از روش رژیم غذایی حمایت گردد.
اسید اولئیک:
نوعی اسید چرب امگا 9 که به کاهش کلسترول LDL (بد) یاری می‌نماید.
چربی‌های اشباع گردیده:
درصد پاره ای از چربی‌های جان دار در بادام از نوع اشباع گردیده میباشند.
مداقه چربی‌های بادام:
منبع انرژی:
چربی‌ها منبع مهمی از انرژی برای تن می‌باشند.
جذب ویتامین‌ها:
چربی‌ها به جذب ویتامین‌های محلول در چربی (مانند ویتامین E) یاری می‌نمایند.
بهبود تندرست قلب:
چربی‌های غیراشباع مو جود در بادام به کاهش کلسترول LDL و مراقبت تندرست قلب و عروق امداد می‌نمایند.
در دست گرفتن وزن:
مصرف متعادل بادام میتواند به در دست گرفتن وزن و کاهش اشتها یاری دهد.
نکته: مصرف متعادل و منظم بادام تحت عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سلامت پیشنهاد می گردد
 

بزرگترین کشور تولید کننده بادام کجاست

 شایسته ترین بادام درختی کشور‌ایران در شهرستان فصل بهار استان همدان ساخت و ساز می شودهمینطور،  مغز بادام تازه استان چهارمحال و بختیاری تحت عنوان قطب ایجاد بادام در کشور‌ایران شناخته می گردد و بادام تولیدی این استان به جهت کیفیت خوب، در بازارهای جهانی نیز مقام ویژه‌ای دارااستضمن این، بخش ها دیگری مانند اشکورات گیلان، فاروج در خراسان شمالی، و مناطقی در استان‌های عجم، یزد و کرمان نیز به ساخت‌و‌ساز بادام کیفیت عالی پر اسم و رسم می‌باشند.
نقاط کلیدی ساخت و ساز بادام درختی در کشور‌ایران:
شهرستان فصل بهار، استان همدان:
تحت عنوان یکی مرکزها اساسی ساخت بادام درختی در کشور‌ایران با کیفیت خوب شناخته میشود.
استان چهارمحال و بختیاری:
این استان تحت عنوان قطب ایجاد بادام در کشور ایران با ایجاد هر ساله 24 هزار بدن بادام شناخته میگردد.
شهرستان سامان، چهارمحال و بختیاری:
یک کدام از بخش ها اصلی ساخت‌و‌ساز بادام در استان چهارمحال و بختیاری میباشد.
اشکورات، گیلان:
به جهت ایجاد بادام ارگانیک و کیفیت خوب، آیتم اعتنا خریداران میباشد.
فاروج، خراسان شمالی:
این شهر به شهر آجیلی پر اسم و رسم میباشد و بادام درختی برای مثال تولید ها اساسی آن میباشد.
بخش ها دیگر:
استان‌های عجم، یزد و کرمان نیز از بخشها مستعد برای کاشت و ساخت و ساز بادام درختی می باشند
بادام از قرون پیش در کشورمان کشت می‌گردد و کشور ایران به ساخت و ساز بعضا از مرغوب ترین بادام های درختی عالم پر اسم و رسم میباشد. ادبیات و هنر فارسی اکثر وقت ها بادام را تحت عنوان نمادی از باروری، فراوانی و زیبایی به تصویر می‌کشد. بادام در مراسم و جشن و پای کوبی ها به ویژه در سال جدید (عید نوروزبه کارگیری میگردددر‌این پست به معرفی شایسته ترین بادام جمهوری اسلامی ایران، انواع متعدد کشت گردیده در مملکت، حالت اقلیمی مناسب برای کشت و مداقه آن در آشپزی و کاربردهای این آجیل خوشمزه را پژوهش خوا هیم کرد.

مروری کوتاه بر مقام بادام در کشور‌ایران
آب و هوای مساعد و خاک بی نیاز برای کشاورزی در جمهوری اسلامی ایران، آن را به مکانی مطلوب برای کشت بادام تبدیل نموده است. بادام بخشی طلاق ناپذیر از تمدن اهل ایران بوده و عمر آن به زمان باستان گشوده می‌گرددجمهوری اسلامی ایران امروزه تحت عنوان یکی تولیدکنندگان رفیعتر بادام در سطح دنیا، خودکفا در پناه بازار داخلی و صادرات به هدف های در میان المللی میباشد.

فعلا از لحاظ مال قالب دو نوع بادام در بازارهای کشورمان به فروش میرسد که به‌دنبال به نظارت هرکدام از این تولیدات خوا هیم پرداخت.

بادام سنگی : همانگونه که از نام این بادام پیداست پوست آن بسیار محکم و مشقت بار میباشد و برای شکستن آن به ابزار نیاز خوا هیم داشت. در ازای این نوع بادام از لحاظ مزه و خواص شایسته ترین بادام درختی کشور ایران میباشدچرا که مغز آن در جوار هوا قرار ندارد و بسیار جدید میمانداینک بادام سنگی در انبار جان دار میباشد و در صورتیکه قصد خرید دارید وارد قسمت دکان گردید.
بادام کاغذی : این نوع بادام درختی که با اسم بادام پوست کاغذی شناخته می گردد پوست بسیار ظرافت دارااست و با فشار دست می اقتدار آنرا ناکامی و مغز آن را گرایش کرد. بادام کاغذی در سکو های متفاوت ساخت می گرددبعضا از آن ها پوست بسیار ظرافت دارا هستند بطوریکه حتی‌در هنگام حمل و نقل بخشی از پوست آن شکسته می‌گردد. این نوع بادام کاغذی برای آجیل مطلوب میباشد.
یک نوع دیگر آن که در مراغه کشت می‌شود خیر مانند بادام سنگی پوست مشقت داراست و خیر مانند نوع بسیار نازک خویش به خویش شکسته می گردد. این نوع بادام برای مصارف خانگی بسیار مطلوب میباشد، زیرا برای شکستن نیاز به ابزار نخواهید داشت و همینطور به جهت تندرست ماندن قالب در هنگام بسته بندی و حمل و نقل، خاصیت آن از در بین نخواهد رفت.

از روش قاب تحت می‌توانید بادام کاغذی متبوع خویش را خریداری فرمایید.

خرید بادام کاغذی
خصوصیت های شایسته ترین بادام درختی
شایسته ترین بادام درختی کشور‌ایران دارنده یک‌سری خصوصیت شایان توجه میباشد. اولاً از اندازه، صورت و ظواهر مطلوبی شامل است، دوماً این بادام ها مالامال، یک دست و سوای لک میباشنداز حیث مزه، تعادل دلپذیری از شیرینی و ترد بودن را به ارمغان میاورند که‌این خصوصیت آنان را به مورد ای خوب برای در میان وعده و آشپزی تبدیل می نمایدضمن این، مغز بادام اهل ایران سرشار از مواد مفید مثلا ویتامین E، منیزیم و چربی های تندرست میباشد که به محبوبیت آن دربین اشخاص با خبر یاری می‌نماید.

تفاوت بادام کاغذی با بادام کاغذی دو پوست

  بادام پوست کاغذی چیست؟


به حقیقت تفاوت بادام کاغذی مغز بادام تازه  با بادام کاغذی دو پوست در چیست؟ پوست بادام پوست کاغذی به جهت نازک بودن به راحتی با انگشت شکسته می شود. اسم دیگر آن بادام منقا میباشد و اندازه خرد تری نسبت به بقیه بادام ها دارااست. مغز آن برشته و سرشار از ویتامین E، آنتی اکسیدان و اسید چرب میباشد. پوست این بادام منجر دوام و ماندگاری بیشتر آن میشود و سفارش میکنیم آن را به طور پوست کنده خریداری نکنید.

چربی و کلسترول این نوع بادام کمتر از دیگر اشکال بادام هاست و به استحکام استخوان و حتی کاهش وزن یاری می‌نماید. بادام پوست کاغذی به طور کاغذی نپخته، پوستی پر نمک و پوستی رایحه داده در خشکبار ساوه به فروش می رسد. خاصیت بادام پوست کاغذی مشتمل بر خواص ضد سرطانی، تعادل قند خون، ارتقاء یاد و معالجه نادر خونی میباشد. چربی بادام پوست کاغذی کمتر از دیگر بادام هاست و برای اشخاصی که چربی خون بالایی دارا هستند، اثر گذار میباشد.

بادام کاغذی دو پوست چیست؟
بادام کاغذی دو پوست چیست؟

تفاوت بادام کاغذی با بادام کاغذی دو پوست در‌این میباشد که بادام کاغذی دو پوست با فشار دست شکسته می گردد، البته پوست بادام کاغذی انقدر نازک میباشد که با انگشت به راحتی مستقل می‌گردد. بادام کاغذی دو پوست دارنده دو قالب، یک قالب فرنگی و یکی از داخلی، میباشد و یک کدام از شایسته ترین آجیل های اهل ایران به شمار می‌رود که بیشتر در استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری کشت میگردد.

به جهت وجود قالب، بادام کاغذی دو پوست به دوران زمان بر تری جدید می ماند. همینطور، به جهت درصد فراتر مغز به پوست معمولا گران خیس از دیگر گونه های بادام میباشد. البته خشکبار ساوه آن را به ارزش مقرون به صرفه به مشتریان خویش عرضه می‌نماید.

تفاوت بادام کاغذی با بادام کاغذی دو پوست از حیث مزه در چیست؟ بادام پوست کاغذی در مزه های نپخته، پوستی پر نمک و پوستی رایحه داده عرضه می‌‍خواهد شد. بادام کاغذی دو پوست فقط در یک نوع کشت و برداشت میگردد، ولی در مزه های نپخته، زعفرانی، نمکی، ابلیمویی و غیره عرضه می شود.

خصوصیات بادام پوست کاغذی و بادام کاغذی دو پوست عالی چیست؟
نبود ترک یا این که کرم زدگی
نداشتن کپک و تار در باطن قالب
عدم وجود لکه های قهوه ای و سیاه روی بادام
رنگ درخشان و طبیعی
بوی مطبوع و نو
همینطور، مغز بادام کاغذی دو پوست می بایست از تراکم بالایی منتفع باشد. از این رو خوب میباشد بادام را برای مثال گشوده فرمایید و تراکم آن را آزمایش فرمائید. برای اعتقاد از تازگی بادام به پوست آن نیز اعتنا نمائید. بادام نباید کم آب و کوچک گردیده باشد. برای اعتقادوباور از تازگی بادام فراموش نکنید که تاریخ انقضای مال را نیز روی بسته بندی آن تحقیق نمایید.


بادام کاغذی دو پوست دارنده قیمت غذایی بالایی میباشد و منبع بی نیاز مواد پرخاصیت مشتمل بر ویتامین E، فیبر، پروتئین، چربی های سلامت، مس، منگنز و فسفر میباشد. در عین حالا، دربردارنده مقدار متعددی آنتی اکسیدن کارکشته میباشد که با پیری زودرس سلول ها نزاع می‌نماید. در‌صورتی‌که به تندرست قلب و عروقتان مداقه می‌دهید، مصرف این نوع بادام را فراموش نکنید چون با دارا بودن چربی های تندرست قادر است معیار کلسترول بد خون را کم کند. از سوی دیگر این چربی ها به پیشرفت در عملکرد مغز و خاطر نیز امداد می‌نمایند.


در صورتیکه بادام کاغذی دو پوست فارغ از نمک خریداری نموده اید، می بایست آن را در فضا کم آب و خنک محافظت فرمایید تا برهه زمانی بیشتری بتوانید از مزه و بافت مناسب آن لذت ببرید. در صورتیکه آن‌ها را در معرض هوای گرم و مرطوب قرار دهید، خیلی زود بادام هایتان آفت میزنند. در‌حالتی که قصد دارید بادام را برای بازه بیشتری محافظت نمائید، بادام کاغذی دو پوست با مزه نمکی خریداری فرمایید که ماندگاری خوب تری خواهند داشت. چون نمک از کثیف شدن بادام به میکروب و آفات پرهیز می‌نماید
 

نگهداری از مغز بادام تازه در خانه

  

برای حفظ زمان بر بازه از مغز بادام نو در منزل، آنان را در  مغز بادام تازه  ظرفی دربسته و در مکان کم آب و خنک مراقبت فرمائید. در حالتی‌که می خواهید برای بازه زمان بر‌تری حفظ فرمایید، می توانید آن‌ها‌را در سردخانه یا این که سردخانه قرار دهید.
نکات کلیدی برای حفظ بادام نو:
پیاله مطلوب:
از ظروف دربسته، مات و غیرشفاف استعمال فرمائید تا از نفوذ هوا، رطوبت و فروغ و روشنایی خورشید دوری خواهد شد.
محل مراقبت:
بادام‌ها را در مکانی کم آب، خنک و بدون نور مانند کابینت یا این که یخچال فریزر حفظ فرمایید.
دمای مطلوب:
دمای ایده‌آل برای حفظ بادام در میان 0 تا 10 سکو سانتی‌گراد میباشد.
بادام یک بین وعده بهتر و افزودنی سلامت به رژیم غذایی شماست. براین اساس، داشتن یک کیسه بادام پوست کنده مدام ایده نیکی میباشد. البته قضیه این میباشد که بعضی وقتها یک مشت بادام را برای فی مابین وعده خارج میاورید و متوجه می‌شوید که بیات شد‌ه‌است. یا این که بدتر از آن، ممکن میباشد بادام‌های شما کپک بزند یا این که گندیده خواهد شد.

در صورتی‌که بادام ها را به صدق مراقبت نکنید، به زودی کم آب میشوند، رنگشان تیره می‌گردد و کلیه بافت تردی را که خیلی دوست دارید از دست میدهند. در بدترین موقعیت ممکن میباشد حشرات نیز در بادام شما وجود داشته باشد. پس چه‌طور می بایست بادام را محافظت کرد تا ماندگاری آن زمانبر خواهد شد و از فساد آن پرهیز گردد؟

از آنجایی که بادام سرشار از روغن میباشد، به راحتی حاد می گردد. برای خودداری از وخیم شدن سریعتر بادام، می بایست وضعیت پایین را هنگام محافظت بادام آماده نمایید :

دمای سرد
دور و اطراف کم آب
سوای تغییر تحول دمای شدید
در شرایطی‌که بادام های خویش را در دمای گرم نگه دارید، آن ها در خطر فاسد شدن میباشند. در حالتی‌که آن ها را در جایی مرطوب محافظت فرمایید، به احتمال زیاد کپک میزنند. همینطور اصلی میباشد که بادام را در یک کاسه یا این که کیسه در بسته مراقبت فرمائید چون بادام مانند بقیه آجیل ها رایحه را جذب می نماید.
محافظت بادام عطر داده برای مجال زمان بر
درصورتی که بادام شما برشته یا این که ادویه گردیده است، عالی میباشد پیشنهاد های محافظت روی بسته بندی را تحقیق فرمایید. در بیشتر مورد ها میتوانید بادام را در دمای اتاق نگه دارید. فقط چیزی که بایستی از آن حفظ فرمائید پیاله یا این که کیسه ای میباشد که به خیر و خوبی بسته گردیده‌است.

در صورتی بادام ها در یک کیسه می ریزید، آن ها را در مکان کم آب بگذارید. ولی در صورتیکه بسته بندی به اندازه کافی بسته وجود ندارد، بادام ها را در ظرفی درب دار یا این که کیسه زیپلاک قرار دهید. در هر شکل، در شرایطی‌که هیچ آیین نامه ذخیره سازی پیدا نکردید، فریزر مدام یک گزینش باصرفه میباشد.

آیا می‌توانید بادام را فریز نمائید؟
همان گونه که تا قبل از اینً اشاره کردیم، شایسته ترین شیوه برای حفظ بادام، چه ناپخته و چه عطر داده، در دمای سرد میباشد. در حالی که مراقبت بادام یک روش بهتر برای نو نگه داشتن آن‌ها و ارتقاء ماندگاری آن میباشد، میتوانید بادام را نیز یخ زده نمائید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد و خوب بماند.

در صورتیکه شما شخصی می باشید که اکثر زمان ها بادام می‌خورید یا این که بیشتراز حد بادام می‌خورید، آن را فریز نمایید. شما نیازی به نگرانی درباره‌ی موقعیت محافظت نخواهید داشت. تنها می بایست آغاز بادام ها را صحیح بسته بندی نمائید. خلال این، قدمت موءثر این آجیل های بی نیاز از پروتئین و مواد پرخاصیت را به واحد سنجش قابل توجهی ارتقاء خواهید اعطا کرد. میتوانید بادام های فارغ از پوست را نیز یخ‌زده فرمائید. البته در شرایطی که فرصت پوست کردن بادام را ندارید خوب میباشد با بادام ناپخته پوست کنده استارت فرمائید.
بدور از رطوبت:
رطوبت منجر خرابی بادام می‌گردد، به این ترتیب از مراقبت بادام در فضا‌های مرطوب دوری کنید.
بدور از بوهای نامطبوع:
بادام‌ها می توانند بوهای گوشه و کنار را جذب نمایند، به این ترتیب آن‌ها‌را از مواد غذایی با بوی تند به دور نگه دارید.
استعمال از جاذب رطوبت:
به کار گیری از جاذب‌های رطوبت در کاسه محافظت بادام میتواند به محافظت تازگی آن یاری دهد.
فریز کردن:
برای مراقبت وقت گیر برهه زمانی، میتوانید بادام‌ها را در یخچال حفظ فرمائید.
طرز مراقبت بادام در یخچال:
بادام‌ها را در کیسه‌های زیپ‌دار یا این که ظروف دربسته قرار دهید.
از هوای مازاد باطن کیسه یا این که کاسه مطمئن گردید که بیرون گردیده‌است.
بادام‌ها را در یخچال فریزر حفظ نمایید.
برای استعمال از بادام‌های فریز گردیده، آن‌ها‌را چندین دقیقه پیش از مصرف از یخچال فریزر بیرون نمایید و اذن دهید تا به دمای اتاق برسند.
نکاتی برای باور از تندرست بادام:
نظارت علائم خرابی:
پیش از مصرف، بادام‌ها را از نگاه وجود علائمی مانند رایحه، مزه یا این که رنگ غیرطبیعی تحقیق فرمائید.
مصرف به موقع:
بادام‌ها را در برهه زمانی فرصت مطلوب مصرف نمایید تا از فاسد شدن آنان دوری خواهد شد.
 

بهترین زمان خرید بادام تازه

  بادام یکی مغذی‌ترین و پرمصرف‌ترین آجیل‌هاست که خاصیت متعددی برای تن درستی تن دارااست. برای مثال فواید بادام می‌اقتدار به بهبود تندرست قلب، تقویت کوشش مغز و ارتقاء انرژی اشاره نمود. البته برای منفعت‌مند شدن مغز بادام تازه  از کلیه این خاصیت، بایستی بادام بهتر و جدید خریداری کنیم. خرید بادام کیفیت عالی مستلزم اعتنا و درایت از نکات خاصی میباشد که در‌این نوشته‌علمی به تحقیق آنها می پردازیم.


تشخیص بادام عالی و نو
برای تشخیص بادام بهتر و جدید از بادام کهنه، بایستی به تعدادی برهان کلیدی دقت فرمایید. بادام جدید قالب‌ای قهوه‌ای پر‌نور و سوای رخنه‌ دارااست، مغزش سپید و کرمی میباشد، و طعمی شیرین و خوشایند داراست. در مقابل، بادام کهنه دارنده قالب‌ای تیره‌خیس، مغزی کم آب‌خیس و طعمی تلخ یا این که بی‌طعم میباشد. همینطور، بادام جدید بوی مطبوعی دارااست، در حالی که بادام کهنه ممکن میباشد بوی ترشیدگی بدهد. وزن بادام جدید به جهت رطوبت بیشتر، هنگفت ‌خیس میباشد و بافت آن نیز تردتر از بادام کهنه میباشد.

تحقیق ظواهر بادام
ظواهر بادام یک کدام از بی آلایش‌ترین و سریع‌ترین نحوه‌ها برای تشخیص تازگی و اصالت آن میباشد. بادام جدید بایستی رنگ قهوه‌ای پر‌نور و یکدستی داشته باشد. بادام‌های کهنه معمولاً قالب‌ای تیره‌خیس و پاره ای کم آب دارا‌هستند. همینطور، پوست بادام نباید رخنه‌ خورده یا این که شکسته باشد. در صورتی بادام درختی دارنده قالب رخنه‌ خورده باشد، آرم‌دهنده کهنگی یا این که چگونگی ذیل آن میباشد.(*)

رنگ پوست بادام
رنگ پوست بادام نو قهوه‌ای پر‌نور و طبیعی میباشد. چنانچه پوست بادام خیلی تیره باشد، ممکن میباشد علامت‌دهنده‌ی کهنگی یا این که مراقبت اشتباه آن باشد. همینطور بادام‌های جدید و کیفیت بالا معمولاً فارغ از لکه و یک پارچه می باشند.


شایسته ترین مجال برای خرید بادام نو اواخر فصل تابستان و اوایل فصل‌پاییز میباشد، چون در‌این فرصت بادام‌ها برداشت می گردند و به جهت عرضه فراوان، ارزش‌ها مطلوب‌خیس میباشد. همینطور، در‌این فرصت، چگونگی بادام‌ها به جهت تازگی در بالاترین حد خویش قراردارد.
دلایل تعیین این مجال:
تازگی:
در اواخر فصل‌تابستان و اوایل فصل‌پاییز، بادام‌های نو برداشت گردیده وارد بازار می گردند و چگونگی بهتری نسبت به بادام‌های باقیمانده در انبار دارا‌هستند.
ارزش مطلوب:
به جهت عرضه زیاد بادام در فصل برداشت، ارزش آن معمولاً ذیل‌خیس میباشد.
تعیین کبیر:
درین فرصت، گونه های متفاوت بادام باکیفیت‌های مختلف در دسترس میباشد و شما میتوانید با خیال و خاطر شل تعیین نمایید.
نکات اساسی در خرید بادام جدید:
عطر:
بادام جدید می بایست بوی مطبوع و طبیعی داشته باشد.
طعم:
بادام نو می بایست مزه شیرین و دلپذیری داشته باشد.
پوست:
پوست بادام نو بایستی به راحتی غیر وابسته گردد و نباید چسبناک باشد.
ضربه زدن:
با ضربه زدن به بادام، در‌صورتی‌که صدای توخالی ندهد، آرم از تازگی آن میباشد.
 

روش گرفتن تلخی مغز بادام تازه

  برای از دربین بردن تلخی مغز بادام نو، می توانید از طریق‌های مختلفی به کارگیری فرمائید که  مغز بادام تازه معمولاً مشمول خیساندن و جوشاندن میباشد. این طرز‌ها به کاهش واحد سنجش سیانید و در سود مزه تلخ بادام امداد می‌نمایند.

شیوه‌های متداول برای شیرین کردن بادام تلخ:
1. خیساندن در آب:
بادام‌ها را بشکنید و مغز آنان‌را مستقل فرمایید.
مغزها را به مقطع یک‌سری روز در آب تر نمایید و هر روز آب آن را عوض فرمایید.
این فعالیت به کاهش ترازو سیانید و شیرین شدن مزه بادام امداد می‌نماید.
2. جوشاندن و خیساندن:
بادام‌ها را بشکنید و مغز آن‌ها‌را غیر وابسته فرمائید.
مغزها را به بازه نیم ساعت در آب بجوشانید.
آنگاه آنان‌را به بازه زمانی ده روز در آب سرد قرار دهید و هر روز آب آن را ردوبدل نمائید.
این شیوه به غیر وابسته شدن پوست مغزها نیز یاری می‌نماید.
3. ادغام جوشاندن و خیساندن:
بادام‌ها را شکسته و مغزها را جداگانه نمایید.
مغزها را به مقطع چندین ساعت تر نمائید (میتوانید یک شب تا صبح تر فرمائید).
آن گاه مغزها را در آب جوش بریزید و چندین جوش بزنید.
پس از خنک شدن، پوست مغزها را جداگانه فرمائید.
درین شیوه، پوست بادام‌ها به راحتی جداگانه میشود.
نکات اصلی:
در شرایطی که از بادام تلخ برای مصارف خوراکی به کار گیری می کنید، قطعاً از طریق‌های شیرین کردن به کار گیری نمایید تا خطری شمارا ارعاب نکند.
ترازو تلخی بادام‌ها ممکن میباشد گوناگون باشد، بدین ترتیب ممکن میباشد نیاز باشد مجال خیساندن و جوشاندن را بسته به نوع بادام تهیه فرمائید.
پس از شیرین کردن، می توانید بادام‌ها را کم آب نمایید و برای مصارف متفاوت به کار گیری نمائید
 

روش مغز کردن بادام تازه چگونه است؟

  برای مغز کردن بادام جدید، میتوانید از دو شیوه مهم به کارگیری نمائید: مغز بادام تازه  خیساندن در آب جوش یا این که خیساندن در آب سرد. در طرز خیساندن در آب جوش، بادام‌ها را به بازه کوتاهی در آب جوش می‌جوشانید و آن گاه پوست آنها را قطع می‌کنید. در شیوه خیساندن در آب سرد، بادام‌ها را به بازه زمان بر‌تری در آب سرد تر می کنید تا پوستشان قابل انعطاف گردیده و به راحتی غیر وابسته خواهد شد.

شیوه خیساندن در آب جوش:
یک قابلمه آب را به جوش آورید.
بادام‌ها را به زمان ۱ دقیقه در آب جوش قرار دهید.
بادام‌ها را آبکش فرمائید و فورا در آب سرد قرار دهید تا از پختن بیشتر خودداری گردد.
پوست بادام‌ها را با فشار انگشتان جداگانه فرمائید.
طرز خیساندن در آب سرد:
بادام‌ها را به مقطع ۸ تا ۱۲ ساعت در آب سرد تر فرمایید.
بادام‌ها را آبکش نمائید.
پوست بادام‌ها را با فشار انگشتان غیروابسته فرمایید.
نکات:
در‌حالتی که فرصت کافی دارید، طرز خیساندن در آب سرد برای جداگانه کردن پوست بادام‌های جدید مطلوب‌خیس میباشد.
در‌حالتی که شتاب دارید، می توانید از طریق خیساندن در آب جوش به کار گیری نمایید، البته مراقب باشید که بادام‌ها را بیش تر از حد نپزید.
بعداز مستقل کردن پوست، می توانید بادام‌ها را کم آب فرمایید و در ظروف دربسته مراقبت نمائید.
 

از کجا بفهمیم مغز بادام تازه خریده ایم؟

  بادام یک کدام از مغذی‌ترین و پرمصرف‌ترین آجیل‌هاست که خاصیت متعددی برای سالمی تن دارااست. مغز بادام تازه  به عنوان مثال فواید بادام می‌اقتدار به بهبود تندرست قلب، تقویت تلاش مغز و ارتقا انرژی اشاره نمود. البته برای منفعت‌مند شدن از کلیه این خاصیت، می بایست بادام عالی و جدید خریداری کنیم. خرید بادام کیفیت عالی مستلزم اعتنا و تدبیر از نکات خاصی میباشد که درین نوشته‌ی‌علمی به نظارت آن ها میپردازیم.


تشخیص بادام عالی و جدید
برای تشخیص بادام عالی و جدید از بادام کهنه، بایستی به یک سری دلیل کلیدی اعتنا نمایید. بادام نو قالب‌ای قهوه‌ای پر‌نور و سوای رخنه‌ دارااست، مغزش سپید و کرمی میباشد، و طعمی شیرین و خوشایند داراست. در مقابل، بادام کهنه دارنده قالب‌ای تیره‌خیس، مغزی کم آب‌خیس و طعمی تلخ یا این که بی‌طعم میباشد. همینطور، بادام نو بوی مطبوعی داراست، در حالی که بادام کهنه ممکن میباشد بوی ترشیدگی بدهد. وزن بادام جدید به جهت رطوبت بیشتر، هنگفت ‌خیس میباشد و بافت آن نیز تردتر از بادام کهنه میباشد.

تحقیق ظواهر بادام
ظواهر بادام یکی معمولی‌ترین و سریع‌ترین طرز‌ها برای تشخیص تازگی و اصالت آن میباشد. بادام جدید بایستی رنگ قهوه‌ای پر‌نور و یکدستی داشته باشد. بادام‌های کهنه معمولاً قالب‌ای تیره‌خیس و یه خرده کم آب دارا‌هستند. همینطور، پوست بادام نباید شکاف خورده یا این که شکسته باشد. در حالتی‌که بادام درختی دارنده قالب شکاف خورده باشد، آرم‌دهنده کهنگی یا این که چگونگی ذیل آن میباشد.(*)

رنگ پوست بادام
رنگ پوست بادام نو قهوه‌ای پر‌نور و طبیعی میباشد. در شرایطی‌که پوست بادام خیلی تیره باشد، ممکن میباشد نشانه‌دهنده‌ی کهنگی یا این که مراقبت غلط آن باشد. همینطور بادام‌های نو و با کیفیت معمولاً سوای لکه و یک دست می باشند.
طعم مغز بادام نو شیرین و یه خرده تلخ میباشد و بافتی ترد و لطیف دارااست. بعضا از مغازه های خشکبار می‌گویند طعمی طبیعی و خوشایند داراست که به تلخی پاره ای مجاورت میباشد
توضیحات بیشتر:
مزه:
مزه بادام نو شیرین میباشد و پاره ای تلخی طبیعی داراست که با کهنه شدن، این تلخی بیشتر گردیده و مزه نامطبوعی پیدا می‌نماید. دکان آقای گردو می‌گوید
بافت:
مغز بادام جدید بایستی ترد و لطیف باشد.
عطر:
بادام نو بوی طبیعی و مطبوعی دارااست، در حالی که بادام کهنه بوی ترشیدگی می دهد.
رنگ:
رنگ مغز بادام جدید معمولاً سپید مایل به کرم میباشد.
طرز تشخیص:
برای اعتقاد و باور از تازگی، میتوانید تعدادی عدد مغز بادام را آزمایش فرمائید و به مزه و بوی آن توجه نمائید
 

دلیل استفاده از مغز بادام در شله زرد

 به کار گیری از مغز بادام در شله زردرنگ به جهت ارتقاء بها غذایی و ساخت‌و‌ساز مزه و بو خوب در‌این دسر میباشد. بادام منبع خیر و خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و چربی‌های سلامت مغز بادام تازه  میباشد که به سالم تن امداد می‌نماید و همینطور بو و مزه خاصی به شله زردرنگ می بخشد.

دلایل استعمال از مغز بادام در شله زرد رنگ:
ارتقاء بها غذایی:
بادام دربردارنده ویتامین E، منیزیم، کلسیم و چربی‌های سلامت میباشد که به سالم قلب، استخوان‌ها و پوست یاری می‌نماید.
بهبود مزه و رایحه:
بادام به شله زرد رنگ مزه و بو مطبوعی میبخشد و آن را خوشمزه‌خیس می‌نماید.
تولید بافت عالی:
علاوه بر بادام قادر است بافت شله زرد رنگ را پاره ای تردتر و لذیذتر نماید.
تزئین شله زردرنگ:
علاوه بر بادام تحت عنوان یک تزیین قشنگ و جالب برای شله رنگ زرد استعمال می‌گردد و به زیبایی ظاهری آن میافزاید.
ساخت‌و‌ساز احساس سیری:
فیبر جان دار در بادام قادر است به ساخت‌و‌ساز احساس سیری یاری دهد، به خصوص درصورتی که شله رنگ زرد تحت عنوان یک وعده غذایی استفاده شود.
خاصیت و مزایای بادام - آجیل باشی
براین اساس، مغز بادام یک جزء ضروری و پر ارزش در شله زردرنگ میباشد که هم از لحاظ تغذیه‌ای و هم از لحاظ حسی، به بهبود این دسر امداد می‌نماید
به کار گیری از مغز بادام در تنظیم دسر به جهت مزه مطبوع و بافت خاص آن، همینطور خاصیت غذایی و دکوری‌اش رایج میباشد. بادام میتواند به دسرهایی مانند کرم‌ها، ماوس‌ها، شیرینی‌ها، کیک‌ها و شله‌زردرنگ مزه و بافتی منحصر ببخشد و خلال این، تحت عنوان یک منبع بی نیاز از مواد پرخاصیت نیز کار نماید.
دلایل استعمال از مغز بادام در دسرها:
مزه و بو:
بادام مزه ملایم و آجیلی دارااست که به خیر با مزه‌های شیرین ادغام می شود و به دسرهایی مانند کرم‌ها و ماوس‌ها رایحه و مزه خاصی میبخشد.
بافت:
بافت ترد و کم آب بادام کوچک گردیده یا این که علاوه بر بادام قادر است بافت قابل انعطاف دسرها را بهبود بخشد و تجربیات‌ای لذت‌نصیب از تناول کردن ساخت‌و‌ساز نماید.
تزئین:
علاوه بر بادام یا این که پودر بادام برای تزئین اشکال دسرها مانند شله‌رنگ زرد، کیک‌ها و شیرینی‌ها استعمال میشود و به آنان ظاهری دیدنی و اشتهابرانگیز میبخشد.
قیمت غذایی:
بادام منبع خیر و خوبی از پروتئین، فیبر، ویتامین E، منیزیم و چربی‌های سلامت میباشد که می تواند قیمت غذایی دسرهای تهیه و تنظیم گردیده با آن را ارتقا دهد.
تنوع:
مغز بادام در گونه های گوناگون و با فرآوری‌های متعدد در دسترس میباشد و می‌اقتدار از آن در دسرهای گوناگون با مزه‌ها و بافت‌های متعدد بهره برد
 
صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد